| RedBull69 a întrebat:

Cand mam trezit azi dimineata imi amintesc ca mam trezit brusc si camera in care dormeam se invartea in jurul meu ca si cum aș ameti mam lasat jos pe podea cu ftica sa nu cad cumva mam lasat jos pe podea pentru ca eram ametit am vomitat putin.
Stiu ca acum cateva zile bunica mea a murit din cauza unui preinfarct nu ma afectat asa mult inca miam zis in gand "NO LASO CA O TRAIT DESTUL LA 89 DE ANI ALTI MOR CAND SE NASC"am fost la inmormantare si am vazut ca toata lumea plangea iar eu stateam acolo fara sa plang cand de o data miam amintit ca sunt fan fast and furios si maine e data de 12 septembrie ziua in care sa nascut PAUL WALKER imi amintesct ca mam retras de acolo si am coborat din cimitir fara sa ma vada nimeni si mam gandit sa ies diseara afara cu bicicleta asa ies eu cu bicicleta in fiecare seara fac aproximativ 10 km zilnic doar seara si cum eram pe bicicleta mam tot gandit cum sa imi para rau dupa o persoana care nici macar nu a stiut ca traiesc inloc sa imi para rau de bunica mea mam oprit si imi amintesc ca am intrat intrun restaurant si am comandat o pizza si o halba de bere ciudat e ca de atunci nu imi mai amintesc nimic din ce am facut doar ca mam trezit dimineata si ca am ametit mam lasat pe podea si am vomat pe jos putin oare de ce am avut aceasta stare?

Răspuns Câştigător
| CoRrUpT3D a răspuns:

Deci s-ar putea sa fii anemic.
Cat despre ce am vazut eu ca ai povestit unii oameni sun mai sensibili altii nu.
Cand ai fost la restaurant si ai mancat pizza si ai baut halba de bere poate ai fost afectat u prea mult incat nu ai simtit nimic dupa moartea bunicii tale incat nu ti-ai dat u seama si de la acea halba de bere poate ai lesinat si te-a dus cineva in pat.
Asa mi-as explica eu ca ai vomitat si posibi si ameteala ca poate nu te-ai tezit bine din betzi happy e posibil sa fi si anemic, ca de la anemie te ia ameteala tare cand te ridici brusc.
Stiu asta pentru ca si eu sunt anemic.
Ser ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Stres, poate ai baut ceva.
Nu cred ca este nimic grav, decat daca se repeta.

| Ionutszu a răspuns:

Subconstientul tau probabil a fost afectat si a produs o schimbare in organism. Mintea omului e mai fabuloasa decat crezi.