Un om de rand se imbraca corespunzator nu cu haine scurte pana la chiloti si tricou transparent sa se vada tatele. Cine nu apreciaza seriozitatea e o ispita.
O femeie adevarata poate risipi intr-o clipa concentrarea unui barbat insa prin cu totul alta metoda, nu aceea legata de o vestimentatie vulgara. Ea o face prin a nu se indeparta de la feminitatea ei si asta nu presupune o vestimentatie purtata de specimenele care fac trotuarul. O femeie adevarata se respecta si impune respect, este acea femeie pe care vrei sa o descoperi, nu sa o cunosti fizic dintr-o simpla privire pe care o arunci cand intorci capul pe strada ca in cazul acelora care lasa totul la vedere cand ies in lume. Una de asta nu va fi niciodata femeia adevarata pe care vrei sa o strangi de mana pe strada ori femeia langa care vrei sa dormi.
E da, o femeie cum ai zis la inceput, da poate avea parte de respect fata de restul. foarte mare adevar
Te inteleg perfect, sunt fata si vad si eu lipsa totala de gust al vestimentatiei, al vocabularului fetelor din ziua de astazi.Nu vreau sa par ursuza, dar nu i se pare nimanui o camasa eleganta suficent de atragatoare si un aspect care are un aer de discretie, interesant? Oare barbatii sunt atrasi de faptul ca ti-au vazut fundul, sau mai degraba vor sa descopere singuri trupul unei femei.Si oare nu cred ele ca sunt patetice urland:"Sa-mi bag ***!". Oare ce poate fi mai dezgustator decat sa auzi asa ceva din gura unei femei.Acum,evident,depinde si de barbati...sunt destui care "casca" ochii la sanii unei femei decat la comportamentul ei, de aceea ele considera ca astfel devin atragatoare, dar asta e pentru o scurta durata de timp! O zi frumoasa!
Asta se numeste democratie prost inteleasa.O femeie care stie sa fie femeie poate fermeca un barbat si imbracata cu un cersaf. Femeile care au bun simt si putina educatie(minimul) stiu ca nu trebuie sa-ti arati chilotii ca sa atragi un barbat sau ca sa ai parte de respect. Femeile sau fetele despre care spui tu sunt exact ca societatea din ziua de azi:nesimtite, necivilizate, etc.A fi la moda nu inseamna a fi nesimtit. Dupa cum spunea Coco Chanel "Moda este ceea ce port eu" sau "Simplitatea este cheia elegantei".
" stiu ca nu trebuie sa-ti arati chilotii ca sa atragi un barbat sau ca sa ai parte de respect" ma intreb care desteapta poate crede ca prin aratandusi chilotii poate avea parte de respect sa fim seriosi. adevarat si destept a fost ala care a zis ""Simplitatea este cheia elegantei".