| edytZzza a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ca daca vrei sa slabesti poti manca orice si sa nu mai mananci dupa ora 15:00, si pierzi vreo 250-300 grame. Este intr-adevar adevarat?

6 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecaruia dintre noi.Eu de exemplu slabesc daca nu mananc dupa ora 6 dupa amiaza.Deci,s-ar putea sa functioneze chestia asta, sau nu. Succes!

| Mădă0611 a răspuns:

Normal ca nu laughing Te ingrasi cand ii dai organismului mai mult decat are nevoie, nu conteaza de la ce ora nu mai mananci. Tu daca pui, sa zicem, 350 de grame pana la ora 15 (sau mai mult ca ai zis ca poti manca orice) si apoi nu mai mananci, o sa pierzi 300, sa zicem, dar o sa castigi in fiecare zi cate 50 tongue
Trebuie sa mananci des, putin si incet, nu prea conteaza orele.

Daca mananci repede nu o sa iti dai seama cand te saturi pentru ca mancarea ajunge in stomac dupa vreo... thinking 20 de minute. De fapt asta e toata smecheria.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa slabesti? paine putina, fructe si salate multe. fara zahar si alte dulciuri, alcool cafea. fara grasimi si uleiuri.si mult mers pe jos. ultima papica la 18.vei slabi.dar mostemirea genetica se va face simtita odata si odata.

| Andreea2239 a răspuns:

Nusad poate vroia sa spuna dupa ora 18.00. dupa ora 15.00 poti manca dar nu foarte mult si foarte gras...dar daca vrei sa slabesti nu mai mananci dupa ora 18.00 doar bei apa ...incearca!happy:*happy:*tongue

| Mmonikka98 a răspuns:

Nu trebuie sa mananci dupa ora 18:00, in niciun caz dupa ora 13:00. Poti incerca si o dieta fara paine, iar in loc de dulciuri fructe.Prietena mea a incercat si a slabit 1, 5Kg in 4 zile.

| Dragoselu01 a răspuns:

Nu trebuie sa mananci dupa ora 18:00 - 19:00 si nu trebuie sa mananci gras