| jeff93 a întrebat:

si La Multi Ani tuturor!
Am si eu o mica nelamurire...ieri eu impreuna cu niste colegi am inceput sa ne luam la bataie cu zapada, sa ne spalam si alte distractii de genu asta in curtea liceului.
La un moment dat ne-am gandit sa-l luam pe un tip mai solid...omu nu vroia, era normal, dar toti ne-am impotrivit la randul nostru...asa ca l-am luat toti sa-l ducem acolo. dar pe drum pana la gramada cu zapada a lesinat, cam vreo 1 jumate asa, au venit toti profesorii afara, toata lumea, am chemat smurdul.In final si-a revenit, la luat la spital, la internat in 5 zile il externeaza.
Intrebarea mea este: Ce am putea pati, noi cei cinci care l-am luat, pentru chestia asta? (deci l-am luat sa aruncam cu zapada pe el nu sa-l omoram sau sa-l batem!) Noi nu stiam ca are probleme de sanatate, ca nu eram tampiti sa-l luam daca stiam!
Excludem varianta exmatricularii! Ca am vorbit cu directoarea si ne-a inteles! Dar tasu cica ar vrea sa rezolve treaba pe cale juridica?!?!
Ce ar putea sa ne faca?
MULTUMESC.ASTEPT RASPUNS URGENT!

Răspuns Câştigător
| Kat123456 a răspuns:

S-ar putea sa vi se scada nota la purtare depinde cat de exigenti sunt profesorii

2 răspunsuri:
| ioanateo a răspuns:

Daaaaa iti dau ceva : Http://i.imgur.com/G5JZN.png

| jeff93 explică:

Asta stiu ca e cam posibil, dar ma gandeam daca tasu cica ar vrea sa rezolve treaba pe cale juridica, are politia ce sa ne faca pentru asa o chestie!?