Nu cred ca avut cineva rabadare sa citeasca tot
nu era nevoie de asa multe amanunte, am zis oamenii nu au rabdare /timp sa citeasa.
Incearca sa faci un rezumat
Nu poti pe placul tuturor, asta e clar.
Nu ar trebui sa iti pese cum te percepe lumea
Zici ca mergi la facultate, ar trebui sa ai un viitor. Poate iti vei face prieteni chiar si familie.
Cel mai ciudat, nu. Dar ai 22 de ani si inca esti preocupat (ca sa fiu finut) de ce ti s-a intamplat in gimnaziu. Faptul ca ai oferit atatea detalii despre tot ce ai patit, arata clar ca petreci foarte mult gandindu-te la ce a fost atunci.
Grow up, move on. Priveste spre inainte, nu spre inapoi. Aproape ca nu e copil care sa nu fi fost umilit in gradinita, scoala, liceu. Stop obsessing over it si gandeste-te ce o sa faci in anii ce vor veni, axeaza-te si fa-ti planuri pentru asta. Majoritatea trec prin ce ai trecut si tu.
BTW, faza cu "sunt diferit ca nu beau, nu fumez si nu merg in cluburi". Esti si nu prea. Oricum ar fi, faptul ca simti nevoia sa precizezi lucrurile astea arata clar nesiguranta, cand eram adolescent simteam si eu nevoia sa epatez cu asta, ma facea sa ma simt "mai bun". Acum imi dau seama ca e doar un pachet de alegeri, treaba asta nu te mai face mai bun sau mai rau ca altii. Important e sa fii ok cu tine, sa-ti asumi orice decizie ai lua in legatura cu omul care vrei sa fii.
PS: for the love of god man, invata sa condensezi informatia.