| DenisaNicoletaG a întrebat:

Salutare...kiss
Ce conteaza mai mult pentru voi, fizicul sau caracterul?
De exemplu daca o persoana nu va atrage fizic, renuntati sa comunicati cu ea?
Chiar ma intereseaza subiectul asta, deoarece in ziua de azi multi urmaresc aspectul fizic, eu nu zic ca nu este si ala important si aici, cand spun important nu ma refer neaparat intr-o relatie, ma refer si ca la o relatie de prietenie.
Pentru mine conteaza amandoua in aceeasi masura egala. De exemplu daca e sa imi fac prieteni, conteaza mult caracterul. Intr-adevar cand esti atras de o persoana, atunci pot spune ca urmaresc umpicut si fizicul, nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca nu conteaza si el!
Deci...Voi de ce sunteti atrasi? Fizic sau Caracter? happy. Sunt foarte curioasa!

34 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Cand vine vorba de sex si relatii toti sunt niste ipocriti sinistri daca spun:"Caracterul e important".
Nu.Caracterul d-abia pe locul 2 la capitolul ala.
Fizicul si imaginea sunt cele mai importante cand vine vorba de relatia dintre 2 sexe opuse.

| Daniel9988 a răspuns:

In general fizicul tine de caracter.Un om bun va avea grija de el si va arata binisor, chiar daca nu a fost inzestrat cu o armonia anume. Oamenii rai pot sa se dea cu rimel, fard si pudra ca tot se vede rautatea in ochii lor!

| onyvirus a răspuns:

Si eu credeam ca bani

| Sofer a răspuns:

Întâi ma uit la caracter și după analizez fizicul.