| FoxyM a întrebat:

De unde sunteti si ce parere aveti despre judetul vostru? Daca ati putea sta in alt judet, care ar fi acela?big grin

47 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru FoxyM):

Intreab-o pe iubirea mea daca ma lasa sa trec pe la tine

| FoxyM explică (pentru RAY):

Iubirea ta?laughingAm s-o intreblaughing

Roscata, esti iubirea mea bluegril? oficializam relatia in noaptea asta?

Ma ametestilaughingcu roscata, cu bluegril desi e girl, si cu oficializatullaughing

Ma vrei sa fim iubiti? facem un sondaj pe TPU, vedem daca si restul te accepta, eu te accept imi este frica ca altele te vor manca de vie

Si roscata? Imi iubesc parulhappysigur te vor si altele.

Te plac asa cum esti ingeras mic si albastru

Va pastrez pe toate

laughing ingeras albastru, imi dai idee sa ma fac personaj de cartelaughing

Auzi ce gigolo avem aicilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Deci esti din Vaslui.

| DeathIncarnate a răspuns (pentru whatevernvm):

Pot sa te rezolv eu, si de la Constanta ca sa nu mai bati atata drum.

| Bacemi a răspuns:

Sunt din Bârlad, județul Vaslui. Cum lucrez în presă sunt la curent mai mult decât oricine cu lucrurile rele care se întâmplă în județ. Dacă raportăm la populația generală sunt totuși cazuri izolate. Sunt şi oameni remarcabili aici. Cu toate astea se merge prea mult pe fanfaronade şi bisericeală. Cei mai mulți se axează pe simpla supraviețuire şi să câştige mai mulți bani pentru a-şi crea nevoi noi. Cum populația județului e micuță şi orașul meu e mic nu prea e diversitate. Ceea ce înseamnă că nu dau de oameni cu aceleași principii şi scopuri. De asta aş vrea să plec. La Cluj sau Timișoara. În afară nu mă gândesc încă. Deşi îmi pare interesantă viața de nomad. Câteva luni în fiecare oraș ce îmi stârnește interesul. Vreau să văd în special câte ceva din America de Sud şi Asia.

| CleanHeart a răspuns:

As sta prin zonele alea din Banat, in partea unde stau eu sunt oameni inchisi cu mentalitati invechite, bine nu toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.în ce zonă/micro din Târgoviște stai? eu 11, pe la hală

| Adiadictie a răspuns:

Timisoara si stau in Arad ca e mai liniste

| FoxyM explică (pentru anonim_4396):

Secrethappy