| GabrielAntonio69 a întrebat:

Salutare,recent mi-am făcut o iubita care are deficienta de auz, avem cam 9 zile de relație până acum,sa vă zic începutul,eram cu tovarășii pe afară și ea mi-a apărut că am pe tinder o compatibilitate,era ea,am vorbit, a3a zi am fost la un date sa o văd,și nu vorbește clar dar totuși ceva m-a atras la ea,mă pupa,era jucausa,mă musca,și după întâlnirea când am ajuns acasă am procesat toate aceste informații și efectiv mi s-au stârnit sentimente,și ce începusem sa vorbesc cu ea m-am îndrăgostit de ea mai mult și mai mult dar mereu simt că am inima cat un purice,eu mereu mă gândesc numai la chestii negative și mă întreb dacă o să o pot înțelege vreodată și simt că doare chestia asta dar mă gândesc că dacă vorbea clar njci nu cred că se uită la mine,că mulți băieți au refuzat-o că are deficienta de auz,Oare dacă are Deficienta de auz,poarta aparat de tare și nu pronunță bine cuvintele înseamnă că o poate ajuta un locoped sa vorbească?,in unele cuvinte pe care le pronunță înteleg,numele mi l-am pronunțat aproape perfect, dar în general nu o înțeleg dar pe o parte o să o pot înțelege în timp dacă stau mult cu ea?

6 răspunsuri:
| GabrielAntonio69 explică:

Și mai am gândul ăsta negativ să zicem că o să vorbească clar într-o zi, dacă mă v-a lăsat pe tru unu cu bani?

| RAY a răspuns (pentru GabrielAntonio69):

In principiu nu se poate vindeca asa ceva, daca se putea iti dai seama ca se rezolva, ai o nesiguranță si te înțeleg dar gândește-te ca de 9 ani sta cu tine, ar fi putut găsi pe altul chiar daca are deficit, iar tu daca o iubești învață si tu limbajul semnelor

| GabrielAntonio69 explică (pentru RAY):

Pai daca ar avea aparat auditiv mediu sau premium și aude ok și înțelege ce vorbim noi, chiar nu o poate ajuta un locoped să pronunțe cuvintele macar cat de cat?

| Misteriosul333 a răspuns:

Salut. Poate va mai evolua lumea pe viitor. Ai mai multă răbdare și fi mai optimist. Gândește-te și la chestii pozitive, nu doar negative.

Nu e vorba de pronuntare e vorba de propria ei voce, imaginează-ți cum e sa nu te auzi

Acum am citit 9 zile