| Addiction_8089 a întrebat:

Salutare tuturor! Iata ca s-a terminat si calsa a 8-a si fiecare s-a dus al ce liceu a dorit.Eu am ales liceul militar din campulung, fiind din galati.Sunt foarte incantat de optiunea mea si mai am te trecut un singur hop:faptul ca ma voi despartii de prieteni.Cu fiecare zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai mult cum o sa stau fara ei. O sa imi lipseasca toti cei care au fost a 8-a, iar pentru ca am facut banchetu' cu toate clasele s'au legat prietenii chiar daca ne cunosteam de 4 ani.Chiar imi imaginez acum prima mea reintoarcere in uniforma de militar laughingAcum nu mai stiu; ceilalti imi zic ca imi doream atata si acum dau inapoi sad.

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Wow, liceul militar, superbig grin. Nu ai de ce sa dai inapoi, lumea e mica si te poti reintalni oricand cu vechii colegi, plus de asta, vei cunoaste oameni noi si cu timpul, nostalgia asta se va diminua. Ai grija de tine pe unde te duci si nu-ti uita niciodata prietenii! Fa astfel incat mai tarziu sa fie mandri ca odata ti-au fost colegi! happy
Succes si bucura-te cat poti de timpul care ti-a mai ramas de petrecut alaturi de ei!

4 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

La fel ma simt si eu.Imi va fi asa dor de ei! Cu cativa voi pastra legatura, cu altii ma voi reintalni poate peste multi ani...
Sfatul meu e sa nu dai inapoi.Vei vedea ca iti va fi foparte bine si ca veti mai vedea.Cu totii veti ajunge departe, si intr-o buna zi va veti revedea si va veti povestea prin cate ati trecut... Vor fi momente unice.Va veti mai vedea, veti mai vb la telefon.tongue

| gabriela a răspuns:

Nu dai inapoi, e doar o nostalgie. Fi mandru ca ai reusit ce ti-ai propus. Felicitari. Te vei acomoda repede cu noii colegi, va fi un colectiv disciplinat, cu siguranta... iar tu vei fi mandru de uniforma si de urmatorii ani de liceu! Fi barbat, capul sus...inainte!

| Emeraude a răspuns:

Multumesc pentru fundita, o zi frumoasa!

| Ralucarrie a răspuns:

Cu timpul totul va trece, vei vedea ca iti vei face si la liceul ala prieteni noi ...nu da inapoi pentru un motiv atat de prostesc!