La multi ani! pe acest site si in legatura cu cinstea si eu ca si majoritatea care au raspuns ma multumesc cu raspunsurile tale inteligente si amuzante cand vin seara obosita de la munca si citesc raspunsurile tale amuzante, ma inveselesc si parca mai uit de oboseala, noi ar trebui sa te cinstim chiar daca e ziua ta, iti multumim ca iti faci timp sa ne inveselesti. Ceea ce am scris nu am facut-o ca sa te perii(nu am nici un interes) ci chiar asta simt, te pup si la mai mare.
Cinste ne faci fiind prezenta pe acest site, si aducand un zambet celor care iti citesc raspunsurile amuzante si nu numai ![]()
Eu maine am o luna
sarbatorim impreuna? Ne intalnim sambata seara pe chat...vedem cum rezolvam cu restul. ok?
Oooo...suna bine
.
Da'ne sarmalute
si bere
. Facem o ieseala, nu'i problema
.
Bafta.
Nicio problema. Este de ajuns sa fii alaturi de noi asa cum esti in fiecare zi. :X :*
Multi ani in continuare pe acest site! :X:* Pupici>
Ursulika,
Draga de tine, meriţi pe lângă felicitări şi un "tort expert". Spui de "cinste"(?), eh, mă mulţumesc cu ea, să fie şi "live"..., dar asta pe data viitoare![]()
(când
vei fi în ţară)
Mulţi ani înainte,
şi baftă încontinuare!
Pentru baieti - niste link-uri cu poze deocheate cu ceva fete,
iar pentru fete - un film cu Antonio Banderas
si te-ai scos.
![]()
La Multi Ani, ursulika!
Cum as putea sa te propun pentru titlu de EXPERT TPU?
Stie cineva? La "CONTACT" merge?
P. S. ne cinstesti si toate cele, doar n-o sa venim acum cu mainile goale.
I-ti fac eu o vizita, numai daca faci cinste cu o conserva "Surströmming", si o mancam amandoi
Traim in 2010. Iti dau adresa mea? Si asa sunt uitat de lume, ultima scrisoare am primit-o ca trebuie sa platesc nu stiu ce taxe de acum 2 ani.
xxemoelfyxx întreabă: