Da mai, poti fi prietena cu un rom, este la fel cu toate celalalte prietenii. Pe romi in schimb ii caracterizeaza grandomania si insistenta, dar sunt prieteni saritori. Fratele meu are un prieten rom, deci iti spun din propria mea experienta.
Buna Delight! Bineinteles ca se poate purta, eu am prieteni romi si ma inteleg foarte bine cu ei, ba chiar am legat prieteni destul de stranse.La fel ca noi sunt si ei oameni care stiu sa iubeasca, sa iti fie alaturi cand iti este greu etc.Stiu ca in multe tari romii nu sunt agreati dar sa stii ca nu toti sunt la fel
Sunt si ei oameni la fel ca si noi.Peste tot in lume sunt oameni si buni si rai.Eu stiu romani ca nu sunt tocmai ok.Asa ca, curaj.
Buna, de ce nu? atata timp cat este un tim de gasca si de treaba sigur ca se poate.doar nu sunt mamifere.sunt oameni ca si noi.pai daca il cunosti bine si este intr-adevar prietenul tau atunci nu o sa puna pe nimeni sa-ti faca nimic crede-ma
Bye
Elly
Doamne, dar rromul nu este rroman? Chiar mie imi palc barbatii mai creoli, mai smoliti, merg dupa ideea ca "Pamantul negru face roade bune".
Da. Poti avea.Si ei sunt tot oameni.Stiu ca au un stil mai agresiv si ca sunt mai ciudati dar nu iti vor face nici un rau daca te comporti bine cu ei.
Eu, de felul meu nu supor rromi...pentru ca ma sperie...sunt violenti si asa mai departe, insa nu toti rrmi sunt asa.
Cand stateam eu in camin, era un tigan pe care il chema Şniţel...baiatul ala era dovada vie ca si rromi sunt de incredere si au suflet.
"Se poate purta o prietenie cu un rrom?"...In ultima vreme, tara noastra este invadata de o multitudine de rase, arabi, chinezi, indieni, si cum este si normal rromii(tiganii)parca nu mai au opreliste.cum fetele noastre frumoase si destepte(vezi diferite emisiuni la tv)se imbarliga cu tot felul de natiuni,,,, rromul nostru autohton ce sa aiba? nimic...asadar,poti avea o prietenie cu unul sau chiar mai multi rromi,,, dupa preferinta... e, ce zici, ai iesit din ceata?