| Utilizatoare123 a întrebat:

Sincer acum! De ce s-au anulat, de fapt, alegerile? laughing Voi mai intelegeti ceva?

11 răspunsuri:
| alexandrupopescu22 a răspuns:

Deoarece jumate din romani n-au capacitatea mentala pentru as putea forma o opinie si sa realizeze fara sa fie manipulati de un psihopat care afirma ca COVID nu exista, " nu l-a vazut nimeni "
Un pro RUS care a fost pus sa destabilizeze tara.
In caz ca nu ma crezi, un caz asemanator este ce se intampla acum in Georgia.

| MistarGoGu a răspuns (pentru alexandrupopescu22):

Dacă rusii voiau România sub bocancul lor o aveau! Din 90 "! Fără mari bătăi de cap! Fără gloanțe și tancuri! Treaba acum se rezolva economic!

| J0B0MAT a răspuns:

Sincer acum, dacă nu ați înțeles nici până acum ilegalitățile piticului psihopat, nu veți înțelege nici de acum înainte.

| Utilizatoare123 explică (pentru J0B0MAT):

Pai a facut, dar de ce nimeni nu il incrimineaza?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Cum nu îl incriminează nimeni când toate serviciile țării îl incriminează, pierde toate procesele, chiar și la instituțiile europene? Prin tot ceea ce afirmă se declară singur pro-rus și atacă toate interesele țării, voi chiar nu înțelegeți nimic.
Trebuie să înțelegeți măcar faptul că procesele durează, uneori ani de zile, dar asta nu înseamnă că făptașul nu e vinovat.
Pe Șoșoacă au exclus-o din motive mult mai mici decât afirmațiile și faptele grave ale lui Georgescu, precum spălare de bani, finanțări ilegale, conexiuni cu legionari și copierea unui discurs fascist, aliniat Moscovei. Știu că legea nu e pusă suficient de bine în practică, pe partea asta mai au de lucrat și trebuie să pedepsească mai aspru pe toți cei care au discursuri fasciste, pro-ruse, să excludă astfel de indivizi din funcții publice. Poate acum se vor trezi și vor începe să acorde mai multă atenție celor cu astfel de comportamente care sunt un pericol pentru societate până la urmă.
Au cam dormit pe ei și l-au lăsat pe Georgel să treacă pe sub radar, în timp ce se ocupau de Șoșoacă. Nici pe Simi nu prea l-au luat în calcul, deși nu știu ce mai așteaptă în a exclude un individ interzis deja în Moldova și cred că și Ucraina din cauza legăturilor sale cu Rusia.
Autoritățile sunt de vină că nu își fac treaba eficient când asemenea elemente sunt lăsate să ajungă în parlament, însă anularea alegerilor e cel mai bun pas pe care ar fi putut să îl facă în direcția protejării intereselor legale ale țării și evident ale democrației. Pentru că democrațiile au și ele defectele lor, te lasă să fii orice, chiar și nazist, fără prea mari repercusiuni.Asta trebuie schimbat din temelii, dacă vrem să rămânem un stat democratic, deoarece nazismul, fascismul, comunismul și oricare alte regimuri totalitare deghizate, sunt un pericol pentru democrație.

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

Trebuie luat în calcul și faptul că are în spate o rețea de profesioniști în ale manipulării și dezinformării care cu siguranță se pricep în a-și șterge urmele.Iar dacă ne luăm și după afirmațiile sale cum că primește rapoarte de la servicii, dacă are ruși infiltrați în sistemele de apărare ale țării, atunci se îngreunează și mai mult lucrurile.Astea deja sunt fapte alarmante pentru orice candidat la prezidențiale, să aibă oamenii lui infiltrați în serviciile secrete...

| 1onur a răspuns:

De frică! laughing

Si daca il accepta ca si candidat, ce o sa mai zici?

Faptul că mai întrebi asta confirmă ce am zis la început, că voi nu o să înțelegeți problemele individului ăluia. Cei pe care v-a fascinat Georgescu, 100% l-ați fi votat și pe Hitler, care era mult mai coerent și avea planurile expansioniste, homofobe, dictatoriale la fel de asemănătoare.
Dar totuși să îți răspund la întrebare(deși nu am speranța că vei înțeleg ceva), ar fi o mare greșeală să îl accepte, însă l-au acceptat pe Simion și pe alți pro-ruși, fasciști, securiști și condamnați penal în parlament, deci nu ar fi ceva nou. Legea nu e foarte dură cu asemenea indivizi periculoși pentru democrație și nici cadrul legal nu e unul ideal pentru a avea o conducerea a țării din care să fie excluși oamenii incompatibili cu noțiunea de dreptate, din păcate.

Nu are logica ce spui. Nu stiu cum ai dedus gogoneata ca eu tin cu Georgescu. Unde am scris eu asta? Dimpotriva. Mi se pare un manipulator periculos. Ideea era... ca intreb de ce nu exista mai multe stiri despre ce au hotarat institutiile si de ce e lasat Georgescu sa dea de inteles ca va candida si chiar va castiga. Nu vezi ca e pus in sondaje deja la TV? De ce e legal asta, daca el a facut ilegalitati?

Dacă nu are logică ce spun, atunci nu știu cum aș putea să îți spun ceva ca să înțelegi. Dacă nu ai votat cu el și totuși nu înțelegi problema, faci parte tot din mentalitatea celor care îl votează, adică a celor ușor de manipulat care nu pot trage concluzii logice din două fraze.
Ți-am spus că procesele durează, sondajele pe care le fac sunt pur ipotetice pentru că în momentul ăsta nu este niciun candidat înscris oficial.Sondaje mai aproape de adevăr se pot face doar din primăvară, când se oficializează candidaturile, însă nici atunci nu sunt bătute în cuie. Drept exemplu sunt sondajele din toamnă când îi dădeau finaliști pe Simion și Ciolacu, iar în realitate niciunul nu a intrat în turul 2.
Ca o concluzie, e bine să te informezi din surse sigure, să citești și să vezi ambele părți. Recomand să citești, vezi ceea ce spun rușii, istoria lor, ce susțin comuniștii, legionarii, ce principii și idei aveau.Și apoi să vezi dacă există asemănări cu ideile unor oameni politici de la noi.Mai mult, e bine să vezi ce au spus și spun politicienii pro-ruși din țări ca Slovacia, Serbia, Georgia, unde sunt proteste în masă. Cum au ajuns astfel de oameni la putere iarăși e de cercetat și comparat cu ceea ce se poate întâmpla la noi. Cercetează singură, informează-te și crede ceea ce vrei tu, nu ceea ce îți spun eu, Georgescu sau altcineva, însă informează-te foarte bine înainte ca să ai o părere pertinentă.