| alma1115 a întrebat:

Sondaj de opinie:va pare rau ca a-ti terminat liceul sau ca ve-ti termina liceul? care sunt cei mai frumosi ani cei de liceu sau de facultate?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Cred ca nu exista anii mai traumatizanti ca cei din liceu. Da asta e cuvantul.Am tremurat intr-a 9-a si a 10-a la anumite ore de credeam ca o sa ajung cu banca la catedralaughing
Cred ca am patit de n ori sa vine un profesor suparat ca i s-a inundat baia, sa puna mana pe stilou si sa dea 3 fara numar
Un exemplu concret:Era 27 mai, ora de geografie.Intra proful.In cat suntem azi? 27. 27-20=7.Cine e 7? Ma ridic. Zi-mi si mie cum ai puse pernele acasa? Cum sa raspunzi la o asemenea intrebare.Chef de ras nu aveam si ma miram ca ma mai tineau picioarele cand invatasem totul si el ma intreba de perneraised eyebrowsI-am zis ca le am puse spre vest.Si cum dormi? Deja ma enervasem. I-am zis ca dorm bine.Si n-ai avut cosmaruri? I-am zis ca nu. A zis sa stau jos si ca ma asculta ora viitoare din materia pe care trebuia sa ma asculte.Profii sunt ciudati.Foartethinking

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

O parere personala. Cei de liceu pentru ca in timpul ala ti se "deschide mintea" ca sa ma exprim mai plastic.Bafta!

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.Mai am 2 ani pana termin liceul(trebuie sa fac 13 clase), dupa parerea mea cei mai frumosi ani sunt cei de liceu.Nu toti merg la facultate din 2 motive.
1-lipsa de bani
2-nu au chef. Sper ca te-am fost de folos.

Întrebări similare