| Nesssyy4444 a întrebat:

Sora mea la 16 ani are obezitate morbida, 160 cm și 100 kg, mi-e frica ca pățește ceva ca nu e sănătos chiar dacă e tânără, spune ca nu vrea sa slăbească pentru că nu vrea sa fie curtată că băieții de vârsta ei cauta doar sex, bine și eu am exagerat ca i-am spus ca dacă slăbește o să roiască băieții în jurul ei, oare ce sa fac sa o fac sa slăbească pentru sănătate? Deși are tensiunea bună, nu are diabet, nu are colesterol mărit, toate analizele ii sunt bune dar totuși mi-e frică, mulți fac infarct de la grăsimea excesivă, și ea deja are probleme că respiră foarte greu, simte că se sufocă mai ales după mâncare că mănâncă foarte mult.

9 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

La 100kg sa nu ai colesterol marit, iar inima sa functioneze in parametri optimi? Sora ta este cumva extraterestru?
Eu zic sa mai faca inca o data analizele in alta parte, ca doctorii aia de le-au facut, sunt imbecili. La 160cm sa ai 100kg, este imposibil sa ai un corp perfet sanatos.

| Nesssyy4444 explică (pentru StoicAnalysis):

Chiar sunt toate analizele bune, poate corpul ei perfect sănătos se datorează vârstei de 16 ani, dar în câțiva ani dacă continuă așa mi-e frică că va avea probleme grave de sănătate

| caalcen a răspuns:

Explica-i dezavantajele obezitatii.
Tu de ce te gandesti numai la baieti?
Ma indoiesc ca are toate analizele cu rezultat bun. Chiar tu spui ca respira greu si se sufoca.

| Nesssyy4444 explică (pentru caalcen):

Da are probleme cu respirația cel mai probabil din cauza obezității nu a unei boli grave, de asta are analizele bube

| Nesssyy4444 explică (pentru Nesssyy4444):

Bune

| caalcen a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Ia mai citeste tu o data raspunsul meu. Unde zic ca are o boala grava? Nu de obezitate pomenesc? Si obeza fiind, nu are cum sa-i iasa rezultate bune. Fara boli grave. Dar surplusul de greutate oboseste organele.

| AlexOsterreich a răspuns:

Mulți! ajung bolnavii psihic mintali de la obezitate! grăsime anormală! Adevărul ăsta este!

Trebuie săi spui Adevărul și realitatea să văd în ce hal a ajuns din cauza la grăsimea ce o îmbolnăvește o orbește! Nui va fi deloc bine în viață nici pentru sănătate ei dacă continuă pe același drum care este în viață, Spune-i să mănânce normal, ca omul, să facă sport să nu mai mănânce deloc dulciuri sucurile pline de chimicale îi poate afecta sănătate mintală! serios de tot!

Trebuie să facă mișcare reală sport! Să mănânce ca omul normal program de masă! Grăsimea aia Niciodată nu se va "evapora")))) "dispărea")))) cu "ceaiurile bio" sau alte chimicale!

| AlexOsterreich a răspuns:

Sincer cu Adevărat îmi pare rău pentru prietena ta este mult mult rău de tot de grasă! Adică mult prea de tot la 16 anișori să ai atâta grăsime! 100 kilograme! nu știu cum poate accepta așa ceva, poate suporta așa ceva da este prea de tot,

te rog eu frumos spune-i să iasă în lumea reală să alerge! Să facă sport, efort fizic real! Sport alergat! Afară în parc! Să mănânce normal, 2 mese pe zi!

| Nesssyy4444 explică (pentru AlexOsterreich):

Ea zice că e prea tânără ca să poată păți ceva și să slăbească, zice mereu că fetele de la ea din clasă slabe sunt luate la vrăjeală și le spun băieții mereu că vrea să le f.ă că sunt bune de p.ă scuze limbajul, ea se bucură că e obeză și nu îi curios nimeni de ea, dar mi-e frică că își pune sănătatea în pericol chiar dacă are vârstă fragedă am citit pe internet că grăsimea viscerala e foarte periculoasa că sunt organele sufocate în grăsime chiar dacă are analizele bune.