| Nesssyy4444 a întrebat:

Sora mea la 16 ani are obezitate morbida, 160 cm și 100 kg, mi-e frica ca pățește ceva ca nu e sănătos chiar dacă e tânără, spune ca nu vrea sa slăbească pentru că nu vrea sa fie curtată că băieții de vârsta ei cauta doar sex, bine și eu am exagerat ca i-am spus ca dacă slăbește o să roiască băieții în jurul ei, oare ce sa fac sa o fac sa slăbească pentru sănătate? Deși are tensiunea bună, nu are diabet, nu are colesterol mărit, toate analizele ii sunt bune dar totuși mi-e frică, mulți fac infarct de la grăsimea excesivă, și ea deja are probleme că respiră foarte greu, simte că se sufocă mai ales după mâncare că mănâncă foarte mult.

2 răspunsuri:
| UnSufletSimplu a răspuns:

Mulți! ajung bolnavii psihic mintali de la obezitate! grăsime anormală! Adevărul ăsta este!

Trebuie săi spui Adevărul și realitatea să văd în ce hal a ajuns din cauza la grăsimea ce o îmbolnăvește o orbește! Nui va fi deloc bine în viață nici pentru sănătate ei dacă continuă pe același drum care este în viață, Spune-i să mănânce normal, ca omul, să facă sport să nu mai mănânce deloc dulciuri sucurile pline de chimicale îi poate afecta sănătate mintală! serios de tot!

Trebuie să facă mișcare reală sport! Să mănânce ca omul normal program de masă! Grăsimea aia Niciodată nu se va "evapora")))) "dispărea")))) cu "ceaiurile bio" sau alte chimicale!

| UnSufletSimplu a răspuns:

Sincer cu Adevărat îmi pare rău pentru prietena ta este mult mult rău de tot de grasă! Adică mult prea de tot la 16 anișori să ai atâta grăsime! 100 kilograme! nu știu cum poate accepta așa ceva, poate suporta așa ceva da este prea de tot,

te rog eu frumos spune-i să iasă în lumea reală să alerge! Să facă sport, efort fizic real! Sport alergat! Afară în parc! Să mănânce normal, 2 mese pe zi!