| AdelinaC a întrebat:

Spuneti-mi va rog, ce site-uri de matrimoniale stiti? Ma intereseaza ceva serios cu adevarat. Pana acum am dat numai de site-uri cu persoane inculte, mincinoase si obsedate. Eu vreau sa gasesc pe cineva cu care sa am o relatie adevarata, iar in viata reala este exclus sa intalnesc. Va rog sa luati in serios intrebarea mea, este important pentru mine.

Răspuns Câştigător
| express11 a răspuns:

Pe site-urile matrimoniale ce vrei sa gasesti? numai ametiti, si panarame.

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Pai pe TPU s-au adunat toti puritanii, care nu fac sex pana la 30 de ani, si din pacate pe siturile de matrimoniale si de dating intalnesti oameni care in primul rand vor sa faca sex. Deci ce numesti tu obsesie, un adult nu considera obsesie, exceptand desigur cazurile reale de obsedati si perversi.

Deci nasol. Pune si tu un anunt ca nu te musca si poate si cel mai probabil vei intalni si oameni seriosi.

| express11 a răspuns:

Uite nu puteai sa ma gasesti pe mine? sun in foto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca niste site-uri de matrimoniale unde trebuie sa platesti o suma micuta de bani ca sa te inscrii.In asa fel, teoretic, pe acele site-uri se vor inscrie oamenii care vor ceva serios, ca nimeni nu da bani pentru a face glume.
Incearca pe http://clubulmilionarilor.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sentimente.ro

| Celcareajuta a răspuns:

E foarte greu in mediul online sa nu dai de astfel de persoane, mai ales pe site-uri de tip matrimoniale. Cred ca ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva pe facebook happy

| Ana2Maria2Ta a răspuns:

Http://zemania.com/ cred ca e cel mai bun la ora asta :*