| dulc3'maria a întrebat:

Spuneti-mi va rog si mie cate ceva despre facebook.am cont insa nu prea stiu cum sa ma uit la prietenii mei sau sa imi aleg si eu prieteni nimic.stie cineva cate ceva?sadmersi multlove struck

3 răspunsuri:
| G a răspuns:

Ca sa-ti adaugi prieteni, intai du-te la 'gaseste-ti prietenii' ( pe home page in dreapta), si afli ce persoane din lista ta de mess/mail au facebook. ca sa vezi toti prietenii de facebook, dai pe profilul tau, iar in stanga ai "informatii", "prieteni" etc., te duci la "prieteni" si dai "afiseaza toti". daca mai ai nelamuriri da-mi un mesaj. happy

| Aura a răspuns:

Pai, in principiu, facebooku' este un mod de a socializa cu tot felul de persoane. Este simplu cu el. Undeva sus in stanga unde scrie facebook, iti arata solicitari de prietenie, mesaje sau notificari. Acolo unde scrie search, scrii numele unei persoane si iti da acolo. Si ai acolo sub poza ta de profil, evenimente, prieteni, prieteni online. ai si chat. Jos in dreapta ai prieteni online, dai click pe unu si poti vb cu el tongue sper sa iti fi fost de ajutor.

| ღShawtyღ a răspuns:

Pai depinde ce prieteni vrei. daca vrei celebritati de exemplu dai search friends si scrii un nume ex:Selena Gomez si dai dupa aceea add friend. asa iti pui prieteni. sper ca ti-am fost de folos. fundita?hee hee