Sper sa te ajute :3. :
¤ Sunt bestii ce mă bântuie, da' bag alcool să plece, şi speranţe într'un părculeţ cu EL şi'o ploaie rece. da' timpul trece.
# Umblii cu nasul pe sus, eşti plină de orgoliu, şi'ai noroc că nu te'am prins că'i lăsam pe'ai tăi în doliu;*
A smile doesn’t cost anything.
Prefă-te că eşti trist şi…. bucură-te de viaţă!
Știi, încă mai țin la tine, dar tu ții la aia.
But I don’t care what they say, I’m in love with you
. They try to pull me away, but they don’t know the truth
.
Don't tell me you are sorry 'cause you're not,
Baby when I know you're only sorry you got caught
I see the truth in your lies!
I get a good feeling that I never, never, never, never had before!
Am scris versuri cu sânge, dar din greşeală am şters cu lacrimi de înger.
Am un Tic să Tac
Suntem sute de mii de tra-la-la
Ating soarele şi luna... A dispărut furtuna!
Am obosit să dau tot timpu' înapoi. :] mă uit în jur şi văd doar gunoi!
De ce să plâng? când suflete și zâmbete pot și eu să frâng[ acesta e adevărat, nu merită să suferim după un băiat.
Un chelner la discretie, daca tot e vis
Si am ajuns intamplator in paradis ![]()
Nu trebuie neaparat sa il platesti
Soarele rasare si daca-i zambesti. ![]()
Si s-a oprit putin si m'a privit, de nu`mi revin.
Privirea asta verde m'a intepenit in timp; x
"Fă tu ai baut cam mult " - da imi raspunde " vreau sa te *** " :]].
Am buzunarele pline de prezervative
Că nu vreau la final sa am surprize :]].
Toate privirile se intorc automat
Vrreau lumea numai pentru mine, cu mişcări şi gesturi fine.
Nu te joci cu băieţi, tu vrei un bărbat, ăsta'i lucru' cel mai important.
Elegant, dar ce e dincolo de faţa asta ştiu cei pe care i'am făcut să plângă în viaţa asta;;].
Suflete pereche, cele mai tari sunete-n ureche
Le-aduc cand vin, toti m-ar pune pe perete. :]]
Dar nu'i nimic, face parte din parfumu' meu să fac atâtea victime în drumu' meu.
Băi, cine e erou’ tău?
Cine-i lângă tine când ţi-e greu?
Dar totusi nu e el si ma gandesc de ce
Parea asa lovit de sageti si farmece
Degaj energie pozitivă şi caut starea de echilibru'!
Aceea fată care te-a fermecat, ea e ea mă. nu altă zdreanță.
Multe idei îmi vin în cap şi gânduri rele, în loc să vă ***, îmi vine să vă bat, dragele mele;]!
Nu-mi venea să cred cand am văzut că ţi-au dat lacrimile atunci cand am plans şi eu. sunt surioara ta, te iubesc şi iartă-mă că ţi-am greşit mai mereu.
♥ Nu ştiu să fiu numai pentru tine. Greşesc mereu. nu mă pot abţine!
♥ Te iubesc rau; x, Deci nu e bine!
Când vreau să mă culc, numai la tine mă gândesc, ești îngerașul meu, fără care nu pot să trăiesc.; 3
Am crescut!`Am lasat in urma` un trecut! si-acum, cu capu` sus, pot spune ca am ajuns unde am vrut
Are pretentii`, Are intentii` bune. E Cea Mai Scumpa Din lUme, E SeriOasa NuU`i Arde De GlUme
Am un golan nu o mie, şi îl iubesc la nebunie;-xx. [ :]]]
]
Faci tot ce faci, Sa facii si sa facii bine Nu te dai in spate. Nici cu Un glont dupa tine
Aşa ca fa ce trebuie sa faci, Nu fi naiva... Din inima lui nu ai plecat. Habar nu ai ca esti Captiva!
Acum nu te mai Vreaa, Te iubea fraiere. Chiar te iubea candva, Priveste-o da stai departe de ea.
Aplic o lege simpla : putin egoism si multa caterinca!
Distanţa nu distruge o relaţie, îndoielile o fac.
I walk this empty street on the Boulevard of broken dreams
Fii atent! Să vezi cum doare, când o să mă vezi nepăsătoare!
N-am să rup în două pozele în care ne îmbrăţişăm… Fiindcă mi-e dor de băiatu’ pe care mai demult îl iubeam!
Sincer, acum nu-mi pare rău că te-am văzut şi fără mască. Nu există "scuză-mă" în cazul tău, aşa că lasă.
Visele intotdeauna inving realitatea daca le acorzi o sansa`♥.
Ştii cum zic : amintirile rãmân acolo, Sufletul plânge când inima rãmâne solo
Nu vreau sa fiu o alta pagina rupta dintr`un manuscris. Vreau la sfarsitu` povestii noastre sa se scrie "BIS"!
»Emoţional, sunt terminată »Mental, sunt epuizată »Spiritual, sunt moartă »Şi totuşi fizic... încă zâmbesc! ![]()
Se'aud din stânga şi din dreapta păreri, e măcel. Suntem egali, da' nu suntem la acelaşi nivel!
Puţini oameni trăiesc, majoritatea îmbătrânesc. Demult nu mai visez; trăiesc vise urâte, şi îmi doresc să zbor dar am aripile frânte.
Eşti ca o Barbie - plastică, superficială şi fără creier. : )
Cautam sa fim ce-am ales si vrem..Sa pastram acel sentiment suprem
Nu mai zbiera. Iubeşte`mă. Prima mişcare greşită, la a doua ocoleşte`mă.
Nu, eu plec. Tu rămâi! E uşor să zici du-te când nu ştii cum să mai spui " mai stai ".
♥Si mai e ceva: şti că iarna, tu, esti vara mea!
Si când te vad întâmplator imi aduc aminte de tot ce a fost, dar uitându-ma înapoi îmi zic: "Chiar n-are niciun rost
! ". : )
Fii falsă. Trişează des. Să fii sigură că vei câştiga un joc pervers. Lumea joacă doar pe interes.
Diferiţi ca două amprente, uniţi de aceleaşi sentimente. `
!
• Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place. E viata mea!
Şi pun pariu că îţi e greu, că ai plâns şi tu măcar o dată, când puteai fi fericit
Dar esti sarit de pe fix, n-am cum sa te aduc inapoi. Te-ai apucat tu sa gandesti pentru amandoi?
Nu conteaza ce spui tu ca oricum ca mine fac. Nu tin cont de alte pareri, zic ca ei si fac ca mine!
Nu te'ai gândit la asta, ţi'a rupt filmu', nu?! : )
Jucându-te cu sufletul cuiva, nu-i o glumă. E ca la meci, ocaziile se răzbună
Poţi să mă urăşti, nu te condamn, dar când suntem faţă în faţă mai bine îmi eşti fană;*!
E mare diferenţă între mine şi tine. Eu nu am sânge de târfă în mine. : )
Totul e normal, adică totul e pe dos, adică nimic special.