Haide sa-ti prezint lucrurile din jur...![]()
pai o sa ai parte de MJ...de fete care nu sunt sigure daca sunt virgina, gravide...
)
baieti care isi masoara penisul zilnic...
de "Dumnezei"
de certuri intre fete pe baietii useri...de calitate![]()
km asta e site-ul... oricum la unele intrebari o sa razi cu lacrimi...
sper sa te integrezi si ramai pe site cat mai mult!![]()
Bn ai venit printre noi :*
ca sa te integrezi nu trebuie decat sa vb frumos restul vine de la sine iar prietenii tii faci cu timpul
bafta
Te ajut eu dar te rog sa nu ma adormi!![]()
Bine ai venit printre noi! Sper sa dai raspunsuri cat mai bune/inteligente etc.
Haide sa-ti prezint lucrurile din jur....![]()
pai o sa ai parte de MJ...de fete care nu sunt sigure daca sunt virgina,gravide...
)
baieti care isi masoara penisul zilnic....
de "Dumnezei"
de certuri intre fete pe baietii useri...de calitate![]()
km asta e site-ul...oricum la unele intrebari o sa razi cu lacrimi...
sper sa te integrezi si ramai pe site kt mai mult!![]()
Bine ai venit![]()
Pe mine nu m`a ajutat nimeni sa ma integrez pe TPU, am reusit si singura
Buna! bine ai venit!
sper sa te simti bine printre noi...si sa nu pui intrebari legate de miley ![]()
![]()
Pai, decat sa te integrezi, mai bine te pregatesti sa vezi cat mai multe intrebari stupide. Sper ca nu ai sa pui ai tu intrebari de genu':"Da' rosia ii fruct?" Si...in rest, succes!
Bine ai venit!
@SweetCandy ai uitat sa mentionezi de intrebarile aiurea si de frazele care nici macar nu sunt intrebari
. Oricum bine ai venit.
Bine ai veni si eu sunt de pe 9 august membru TPU si deja mi-am facut prietene am primit ajutor la intrebarile mele. conteaza sa vorbesti frumos si ai sa-ti faci multi prieteni.
Va multumesc pentru raspunsuri si cred ca o sa devin foarte repede unul dintre voi...cum imi place sa ajut o sa fie foarte bine pentru voi si pentru mine... oricum sunteti cu totii foarte draguti...
mary_9983 întreabă: