Doar tu și Călin. El chiar a fost contactat de entități non - umane. Oare cine a fost? Cumva unul Florică - mare frizer in Teleorman?
Nu ma mai compara cu un rusofil! Eu sunt cel mai pro Occident dintre toți de aici! Chiar militez pentru mai multe drepturi pentru comunitatea lgbt! Și dacă vrei sa știi am renunțat la afacerea cu frizeria! Fac altceva
E clar: Șomer este ocupația ta curentă și viitoare. Te-au curățat, la fel ca pe Dragnea. Nu? Pentru tine urmează pușcăria la fel ca și domn' Liviu. Păcat de tine - aveai mari perspective să devii mogulul frizerilor din Românica.
Nu mă uit la prostii, nu mai am 15 ani. Sunt majoritatea 99% false. Numai copiii cred
El nu sustine ca ce se intampla in videoclipurile pe care le posteaza pe canalul lui sunt intamplari reale, dar a spus, a dat de inteles ca unele intamplari din acele videoclipuri ar putea fi reale.
Poate că eu castig bani mult mai cinstit chiar decât tine? De unde știi ce fac eu?
Tu stai degeaba, iar părinții tăi muncesc în străinătate și îți trimit bani ca să ai din ce trăi. Asta este definiția trântorului.
Sandra2571 întreabă: