Ray, fi si tu bun cu cine merita nu cu toate javrele. In lumea asta oamenii au multe fete. In fata te vaita si in spate te rad.
Asa e flory ai dreptate
Ma bucur. Cand pleci in Germania?
Daca esti bun, esti luat de prost, daca esti al dracu, zice lumea ca esti om rau, dar mai bine sa fii al d.r.a.c.u.l.u.i decat sa accepti ca esti luat peste picior de imputiciunile societatii!
Pai de unde stii ca esti bun? Bun la ce.
Daca vrei sa fi bun si sa nu mai faca asa, poate nu ar trebui sa le dai ce e cer. Ci ce trebuie ^_^
Daca esti prea bun cu oamenii, sigur te vor lua de fraier. Sa te schimbi? Nu stiu cum as putea sa te ajut sa faci asta. Nici eu nu stiu cum am reusit eu sa fac asta.
Am invatat pe parcurs sa fiu bun doar cu cine merita, nu cu toti care vor ceva de la mine. Am invatat sa nu mai imi pese de parerile oamenilor. Daca cineva ma complimenteaza, ii multumesc politicos, daca ma jigneste, sa se duca dracu.
Darnic eu nu sunt de fel, asa ca aici nu am ce sa mai fac, nu am cum sa invat sa spun "nu", pentru ca o fac cu usurinta.
Important este sa nu iti pese de parerile altora, sa inveti sa spui "nu" mai des, si sa fi bun, doar cu cine merita.
Esti misogin, pesimist si vezi doar raul in oameni din cate am vazut eu pe aici... Cum poti sa zici ca esti prea bun? Mai ai multe de imbunatatit la tine.
Misogin nu sunt, consider femeile mai inteligente ca barbati, ca nu cred in femei recunosc asta, dar cand vine vorba de drepturi egale sunt perfect de acord cu asta, pai normal ca vad daca asta e realitatea de ce sa ma mint? ajuti omul si te ia de fraier, ce e bun la om?
"O femeie trebuie facuta sa vrea sex nu sa-i ceri sa faca sex, ma intelegi?" Acuma nu stiu cu ce sens ai zis-o tu, dar pentru mine suna a "femeia e un animal pe care trebuie sa-l convingi ca vrea sex" Si asta este una din mai multe.
Nu stiu cum esti tu in viata reala, si cat de bun esti, chestia e ca oamenii buni o sa fie mereu luati de prosti. Sincer, eu ma simt mai bine stiind ca sunt un om bun si atunci cand cineva ma ia de prost pot sa-l scuip in fata la figurat. Ma simt indreptatit sa fac asta. Bunatatea, respectul si nu numai trebuie sa fie reciproce, esti bun cu mine, sunt bun cu tine. Ma iei de prost, te scuip in fata.
Eu invers am afirmat ca femeia nu trebuie obligata si de buna voie trebuie sa vrea sex, de asta i-am recomandat sa citeasca o carte, eu nu as cere unei fete hai sa facem sex nici daca e nevasta mea, nu vrei asta e, eu nu oblig pe nimeni sa faca ceva impotriva vointei lor
Nu a gresit cu nimic in ce a spus acolo! Ca suna " aiurea" pentru tine accept fiindca e parerea ta, dar ca idee este corect ce a scris acolo!
Si eu am aceeasi problema...In fine la mine problema ar fi ca-s prea darnica.
Eu am invatat sa mai zic si nu uneori.
Nu incerca sa fii rau, fii bun.Fii bun chiar si cu cei care nu merita, dar sa ai o limita.O sa realizeze mai tarziu cat de penibil sunt/au fost si o sa le para rau.