anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singurul care :
1. Vede planeta(lumea, terra, pamantul) ca pe o simpla coincidenta rezultata printr-o plasare atat de norocoasa incat sa se dezvolte forme de viata?
2.Crede ca dupa moarte este exact ce a fost inainte dupa ce ne-am nascut (ma refer in cazul nostru, al sufletului nostru, mintea noastra, persoana noastra ci nu la restul lumii care probabil se naste si moare pana cand acest sistem foarte norocos se va distruge), adica nimic pur si simplu asta e viata noastre niste nenorociti de ani si dupa n-o sa mai fie NIMIC?
3.Care nu crede in vodoo, magie, fantome, zombie si tot felul de ciudatenii inventate de creierul bolnav al omului (aici nu intra si extraterestrii deoarece cum a avut "norocul" Pamantul sa i-a nastere asa poate au si altele)?
4.Care se uita cu scarba la manipularea in masa asupra omenirii (TV, modul de gandire foarte prost, perceptii de viata foarte proaste, teama de esec foarte stupida )
5.Are teama de esec indusa de o societate bolnava, dar e constient in acelasi timp ca o viata avem si ca trebuie sa facem tot ce putem face.
6.Nu crede in dumnezeu, fiind sigur ca religia este o manipulare in masa menita sa limiteze omenirea la o serie foarte redusa de actiuni.
7.Care se uita cu atata scarba la emisiunile TV foarte "respectate" de oameni (dau Ex din Romania : "Un show pacatos", "Plasa de stele") probabil ca imi atrag atata ura aceste emisiuni prin faptul ca prostesc atat de mult populatia. Foarte putina lume sunt in stare sa deschida ochii si sa vada cat de evindent este ca aceste emisiuni sunt niste scenarii foarte proaste.
8.Care chiar crede ca banii nu aduc fericirea dar totusi nu ar refuza 10 milioane de $ (acest lucru este dupa parerea mea tot ceva indus de societate.)
9.Care s-a saturat de fetele din noua generatie (am 19 ani), am impresia ca latura feminina a societatii a scazut foarte mult (nu stiu cum a fost dar banuiesc ca nu asa ) din punct de vedere al "mandriei" mai ales.
10.Si s-ar putea ca cele spuse sa fie gresite.

Astept cateva pareri despre ideile mele. Nu nu sunt emo, m-am impacat perfect cu toate aceste idei.
Intrebarea mea este ma crezi nebun sincer happy? Dau funda

11 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu te cred nebun deloc. Iti impartasesc multe dintre opinii pentru ca si eu am o perspectiva oarecum diferita de cea ''acceptata'', sa zic asa.
1. Tind sa cred acelasi lucru, desi nu 100%.
2. La fel.
3. Cred in paranormal, insa nu cred ca lucrurile pe care le numim asa vin dintr-o dimensiune neinteleasa de noi, ci sunt doar ceva pentru care inca nu am gasit o explicatie logica sau stiintifica.
4. Sunt complet de acord aici. Nu ma mai uit de TV de vreo 4 ani pentru ca foarte rar gasesc ceva interesant si care merita vazut (Internetul este sursa principala de unde ma informez). Majoritatea informarii care este realizata prin intermediul televiziunii este subiectiva si nu obiectiva, asa cum ar fi normal sa fie si suntem manipulati in acest mod. Majoritatea iau tot ceea ce este la TV de bun si nu isi mai folosesc gandirea obiectiva pentru a-si da seama cat este adevar si cat este minciuna.
5. Am reusit sa scap (cu greu) de teama de esec indusa de societate, sa pot vedea dincolo de conceptul de succes promovat in ziua de azi si sa imi dau seama care este viziunea mea proprie asupra succesului.
6. Nu cred in conceptul clasic de ''Dumnezeu'' si nici in religiile organizate, dar cred intr-o oarecare masura in divinitate si ma ghidez dupa propriile principii morale.
7. Nu ma mai uit la TV, dar cand mai vad in treacat un fragment dintr-o emisiune sau altceva, adesea ma dezgusta.
8. Nu cred ca banii adus fericirea, insa sunt necesari pentru a supravietui in societatea actuala pentru ca se opereaza cu conceptul de ''ban''. Mi-ar placea sa se desfiinteze acest concept.
9. Oarecum aceeasi parere.
10. Depinde de perspectiva. Eu sunt in mare parte de acord pentru ca am aproximativ aceeasi perspectiva.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, si e normal sa gandesti asa cand ai o minte sanatoasa. Ma bucura faptul ca tot mai multa lume se trezeste.

| Mayar a răspuns:

1. Nu nu cred asta. Exista Dumnezeu. Ai auzit de el? Foarte bine, atunci ai raspunsul!
2. Aici iarasi, lipsa de educatie in ceea ce priveste religia. Mergi la biserica, asculta Evanghelia, asculta invataturile preotului, nu fi asa singur de capul tau.
3. Sunt lucruri total diferite! Spirite, sau fantome, cum le zici, exista. Depinde, daca au avut o moarte naprasnica si slujba nu a fost indeajuns pentru ce a avut el pe suflet si pentru pacate, va incerca sa isi faca simtita prezenta pentru a trage un semnal de alarma. Voodoo si alte porcarii si magii exista! Pentru ca exista raul si binele. Exista Dumnezeu si diavolul. Cei care nu sunt de partea lui Dumnezeu, ghici de-a cui parte sunt?
4. Eu nu ma uit cu scarba, asa le trebuie daca sunt prosti!
5. Teama de esec are toata lumea. Nu am teama deesec pana la paroxism, daca la asta te referi! Si normal ca o viata avem in care trebuie sa realizam ceva, sa facem diferenta!
6.Cred in Dumnezeu si in minunile sale. Ca tot vine vorba de Paste, cum crezi ca se aprinde singura acea lumina? Crezi ca sunt smecherii? Au fost si alti luzi care au crezut la fel si au facut tot cese poate, toate cercetarile din lume si au ajuns la o singura concluzie : nu e nicio farsa! Vai si amar de tine care nu crezi in Dumnezeu, cine nu e de partea lui Dumnezeu, automat e de partea celuilalt, pentru ca exista doar bine si rau. Asta sigur o observi si tu. Doar bine si doar rau. Fie esti de partea binelui, daca nu, prin excludere, esti de cealalta parte! E ceva cetot omul vede si intelege dar de ce ignora, habar n-am!
7. Eu nu ma uit deloc, e pentru plebe, oameniii prosti fara cultura, altfel ar realiza ce porcarii si chestii superficiale si tampite sunt!
8. Banii nu aduc fericirea, dar o intretin. Iti trebuie bani pentru mancare, haine, controale medicale, calatorii pe nu stiu unde. Vreau sa vad si eu pe cel care e fericit! in adevaratul sens al cuvantului si nu are bani (in afara de calugari)! Care? Iti trebuie bani pentru intretinerea fericirii, daca pot sa formulez astfel. Normal ca nu as refuza banii, ti-am si spus de ce. Fara bani nu se poate trai. Banii nu aduc fericire - e o figura de stil! Dar sunt sigura ca deja ti-ai dat seama de asta! Adica, nu sa te axezi doar pe castigatul banilor sa vrei doar sa ai bani si sa te lafai in ei! Sa te axezi pe alte valori, dar, desigur, folosing banii. Banii nu aduc fericirea, deci sa folosim banii ca mijloc, nu sa ii avem ca scop!
9. Eu nu stiu daca m-am saturat de fetele de 19 ani, pentru ca nu sunt baiat - daca vrei sa iti zic din punctul asta de vedere, dar m-am saturat ca au fite si figuri. Dar mereu a fost asa, si in secolul trecut si in celalalt erau cucoane care se dadeau mari cu cate roshii au, cati amanti au avut, etc, etc. Mereu a fost asa, nu e ceva nou, doar schimbare de decor si secol. Si cum populatia tot creste, se amplifica si fiecare gen de om.

Pai, gandesti foarte bine, esti constient de tampeniile si manipularile din jurul tau, respect pentru asta! Foarte putini isi folosesc efectiv creierul, doar cred ce li se spune si ce li se da pe tava.
Dar nu inteleg care e faza cu Dumnezeu? Cred ca incurci manipularile astea tampite de televiziune si conferinte, etc, cu religia si Dumnezeu. Aici te inseli, Ti-am explicat si mai sus. Exista, Dumnezeu exista.
Tocmai el ne-a lasat oamenilor posibilitatea - spune la biserica, daca mergi sa asculti - ca Dumnezeu a lasat la latitudinea oamenilor sa isi aleaga calea : calea cea buna sau cea rea. El nu manipuleaza omul, nu ii impune, il iubeste si ii da libertate. Unii merg pana intr-acolo incat nici nu mai realizeaza existenta Lui, lucru trist. sad
Asa ca nu esti nebun, doar ca trebuie sa faci diferenta intre manipulare si religie, nu e totuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1-6. gandim la fel aici. 7-nu ma mai uit la tv de 5 ani asa ca, ti am raspuns nu? 8 si 9 la fel, au uitat fetele ce inseamna sa fii feminina, prefera sa isi arate curu pe facebook pentru like-uri, decat sa aiba pic de respect de sine. eu unu nu cred asta.
asta nu inseamna sa fii emo, aia sunt cei care plang ca nu au de ce si se tai ca prostii.nu.nu mi-ai dat motive sa o fac, inca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti deloc singurul, mai exista si oameni ca tine printre miile de pitipoance si cocalari care vor sa iasa din turma.
1.Norocosi am putea spune, si pentru cei care spun ca Pamantul e facut de Dumnezeu am o veste proasta, Soarele e o stea si stim ca toate stelele mor odata si odata.Soarele asta arde, dar nu poate arde la infinit, cand se va stinge nu o sa fie doar putin friguţ Pamantul se va face un bulgare de gheata.
2.Da asta e viata noastra niste nenorociti de ani.Si eu eram speriat ca o sa mor si n-o sa mai fie nimic am incercat sa gasesc un spijin in credinta, dar pana la urma de ce sa ma mint singur ca vine o fantoma invizibila pe un nor si toata gasca de copii cu aripi cantand la harpe? Am realizat ca daca ma mint singur nu ajung nicaieri.Nimeni nu se mai intoarce dupa ce moare, se duce in rai sau iad? Nu, se duce in pamant si acolo ramane pana putrezeste.
3.Personajele enumerate de tine au fost folosit pentru a face bani din filme, carti, documentare.
Daca stam sa ne gandim bine ce este un zombie? Un om mort care a inviat, atunci putem spune si ca Iisus Hristos e zombie.
4.Despre manipularea la televizor nu am de zis decat atat.Crezi ca ei vor ca tu sa fi mai destept? Daca vad ca o emisiune de rahat are succes o sa faca o fabrica de rahat.Cum e si emisiunea Romanii au Talent,crezi ca ei castiga ceva daca i-a premiul cel mai talentat roman? Nu, ei vor sa i-a premiul romanul care tine cei mai multi prosti in fata televizorului si care pot lua banii la cei mai multi prosti, de asta baga in semifinale persoane care in loc sa munceasca, vin si,, Mi-a murit mama, am zece copiii acasa, nevasta a fugit, sunt bolnav am handicap de tip B'' pentru ca la astia voteaza lumea din mila.Am un prieten care a bagat 10 euro si era asa de mandru de el, si intrebarea mea e, cu ce s-a ales? El nu a castigat nimic, ba chiar a pierdut 45 de lei.
8.Inteleg nevoia banilor daca mie mi s-ar oferi o suma ca asta as accepta-o de ce sa nu recunosc? As putea sa ajut pe cei care au nevoie de ajutor,persoane bolnave, rude. Multi pe net sunt,, Eu sa imi dea 100000. 00000 de dolari si nu ii iau, dar in realitate ar manca rahat la propriu pentru un Iphone de 20 de milioane.
6.Imi e scarba ca biblia din cauza carora au murit nu sute de mii ci milioane de oameni mai poate deschide subiectul si sa incerce sa te invete pe tine ce e iubirea.Biblia nu da voie omului sa aiba o parere proprie despre ce o sa se intample dupa moarte,, Omorati pe cei care hulesc numele Domnului''.

| AR1373 a răspuns:

Nu,nu esti nebun.Esti unul dintre oamenii rari care privesc altfel viata.
Am ajuns sa fim manipulati de facebook, TV, bani, chimicale cumparate din magazine cu mana noastra si cate si mai cate.
Am 13 ani si imi vine sa-mi dau palme cand imi vad colegii,prietenii uneori si familia cum sunt manipulati de lucrurile astea.
Ne-au fost indesate cu forta in minte lucruri inutile.
Religia cum ai spus si tu este doar un mod de manipulare de a ne face sa facem acelasi lucruri si sa avem aceleasi reguli, dar daca as devenii satanista ce s-ar intampla? M-ar arata cu totii cu degetul.
Banii-pentru ei ne luptam toata viata, dar sunt doar niste bucati de plactin si hartie, nimic altceva, dar cu toate astea ce te faci fara ei? Stai si mori de foame? Aici daca stai sa te gandesti ar exista o rezolvare:te muti in padure.Iti faci o casa din ramuri si cultivi ce vrei tu.Ai fi cel mai ciudat om pentru prietenii tai...iti dai seama? sa renunti la TV, la internet, la cartofii prajiti de le fastfood? Cum ar fi daca am renunta cu totii la asta? Ar fi o minune...si ar fi frumos.
Cred ca te intrebi : "Frumos? Ar fi jalnic sa muncesti toata ziua sa mirosi a pamant, sa ai mainile aspre din cauza sepei...mai bine stau in birou toata ziua, semnez niste hartii si mananc cipsuri toata ziua decat asta."m-am gandit cum ar fi asa si m-am gandit cum a fost timpul acum 2000-3000 de ani in urma...ce frumos sa stai si sa nu-ti pese ce mai zice Basescu, cu pensile ce mai face guvernul, si cu cine se mai pupa Bianca Dragusanu.
Sa mai asteptam putin, cativa ani...sa vedem cum o sa ajunca lumea.Niste roboti care lucreaza zi si noapte pentru nimic.Lucram sa supravietuim nu sa traim.
As mai sta sa scriu pana dimineata, dar e ora 01:00 si eu trebuia sa fiu in pat.

Bafta happy

P.S. Sper din toata inima ca mai exista oameni cu aceeasi viziune a vietii.

| anonim_4396 explică (pentru AR1373):

Mai sunt destui dar am invatat toti sa ne camuflam in prostia vietii

| AR1373 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ar trebui sa iasa la iveala si ii ajutam si pe altii sa vada dincolo de prostia din fata lor.

| anonim_4396 explică (pentru AR1373):

Nu sunt genul ala de persoana sa isi bata capul prea mult pentru altii, cum eu am putut sa vad prin prostii sa o faca si altii, daca nu. soarta lor

| AR1373 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare are puntcul lui de vedere...
Eu incerc sa-i schimb si pe altii, dar pana la urma fiecare vede ce vrea sa vada.
Daca ei vor sa vada prostie si sa fie condusi de ea e treaba lor.
O sa vina momentul in care o sa renunt si o sa vad doar oameni care sunt dependenti de televizor, chimicale si tot ce le indeasa altii in cap cu forta, dar macar cat am si eu putere pot sa-i invat cate ceva.

| Fundapls a răspuns:

Da,esti un fulg de zapada unic