| 1onurReal1 a întrebat:

Suntem noi oamenii mai pre dispuși la a face răul, decât bine!

Eu am făcut astăzi la cineva! răusad)))) I-am zis să nu mai vb! cu mine că eu nu stau de vorbă! Cu perverși! cu oamenii nigă! Dar! Și el cândva ma înjurat! De familie! Tatăl! și! mi-a zis că dacă ma prinde mă bate! Iar eu am zis n-are decât! Că ma duc și-l denunț la poliției! Aicia nu-i Gana! Nigeria! Să bateți pe cineva vreți! voi! Nu trăim în evul mediu săne face! Case în palmierii! Sau copacii! Sa raspustit asupra! Mea spunându-mi că eu! A-și fi un om! Sălbatic! Am procedat frumos din partea mea! Sau trebuie să fiu mai matur! Să nu bag în seamă toți nigări! Adică? Tot el mă înjură mă agresat fizic! Mia și dat cu pumnul în spate! La coloană vertebrală! La zgârci! și acum nu știu ce am de șchioapătez! Cred că misa dizlocat! ceva sad

Am procedat matur din partea mea!?

Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Nu! Trebuie să mergi la poliție să depui plângere împotriva acestei persoane, la medicina legală, pentru a scoate un certificat medico-legal de constatare a violenței fizice împotriva ta!

5 răspunsuri:
| 1onurReal1 explică (pentru ValentinMihai78):

-_-. Așa să fac, boss! Viața asta nu se mai termină o dată să mă chinuie! Ba mănâncă bătaie ba mise fură din geantă banii din vestiarul de la muncă ba apare un african din ăsta caută belele, Viața asta -_-. Mai bine mă face Dumnezeul pasăre, pescăruși!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Niga sunt periculosi tare, ai grija ce faci cu ei. Dar a inteles ce i-ai transmis?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Drum bun si cale batuta spre parnaie.

| 1onurReal1 explică (pentru UnchiulRamiz):

Ma lovit la coloană-_-, n-am apuc săi zic nimic.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 1onurReal1):

O dat tare?

Întrebări similare