Majoritatea "c" – Craciunita atenta
Nu e vorba ca nu iti place Craciunul. Iti place sa ai toata familia adunata, bucurandu-va de masa si de momentele speciale petrecute impreuna dar nu iti place ideea de a face shopping de Craciun.
Oferi si primesti cadouri pentru ca asa e obiceiul! Nu esti Scrooge, doar ca nu iti place sa oferi cadouri pentru ca asa trebuie, plus de asta te lovesti de multimea din magazine. Oferi cadouri doar ca asa trebuie!
Calitate: Nu te agiti prea mult
Slabiciuni: Problema este ca nu ai destula incredere in tine si te temi sa nu faci o greseala. Incearca sa ai mai multa incredere in tine!
Adori: Cand oamenii sunt chiar fericiti de ceea ce le-ai cumparat
Urasti: Ca trebuie sa oferi cadouri la prea multe persoane
Bugetul tau: Mediu. Nu te zgarcesti, doar ca iti creezi o limita pe care nu o depasesti.
Cadoul ideail: Simplu, nu foarte elaborat – pentru ca nu iti doresti ceva in special
Cadoul nepotrivit: Nu exista asa ceva – tot ce conteaza este gestul
nici mie nu prea mi se potriveste. Mi place sa fac cadouri, dar ma gandesc la cheltuielile astea dupa timp de criza![]()
primesc fundita ca am fost prima?![]()
Majoritatea "a" - Craciunita impulsiva. Nu mi se potrivesc ultimele doua chestii, cadoul ideal si cel nepotrivit.
Majoritatea "a" – Craciunita Impulsiva
Traiesti pentru Craciun si adori sa oferi cadouri!
Shoppingul, oferirea si primirea cadourilor este cea mai buna parte a Craciunului si gasesti rapid ceeea ce vrei. Stii cum sunt prietenii si familia ta si vei gasi mereu ceva. Nu ai nevoie de prea mult timp inainte de Craciun pentru a face cadouri, o saptamana inainte iti este de ajuns
Calitate: Gasesti cadourile potrivite rapid
Ce urasti: Statul la coada si impachetarea
Bugetul de Craciun: Nu conteaza cat cheltui atata timp cat gasesti cadoul potrivit!
Cum reactionezi: Adori sa primesti cadouri. Nu esti materialista, dar iti place sa primesti lucruri dragute de Craciun. Ele spun multe despre ce simt pentru tine persoanele care ti le ofera.
Slabiciuni: Ai tendinta ca crezi ca darul este mai important decat daruirea in sine
Cadoul ideal: Ornamentele dragute si draruri folositoare
Cadoul nepotrivit: Cani si cesti pentru colectia ta!
hmmm.nu prea mi se potriveste...de ex.gasesc f greu sa cumpar un cadou.
clau25 întreabă:
Neagracaceara întreabă: