Nu.
Cred ca m`as plictisi.
Imi place sa merg la cumparaturi, sa am o viata mai agitata.
Sincer,nu ![]()
E ok sa stau o luna, o luna jumate in vacantele de vara, dar sa fac naveta de la sat la oras in fiecare dimineata nu mi-ar conveni.In plus, imi place sa ma plimb prin mall, sa merg la filme, la teatru...nu as rezista la tara
Mi-ar plăcea, însă nu la conceptul de "ţară" la care se gândesc cei mai mulţi de aici.
Nu aş vrea să stau într-un sat, unde mai stau câteva mii de oameni şi unde duminca e zi de dus la biserică şi muls vaca.
Aş vrea să stau undeva la munte, într-o cabană izolată, fără vecini curioşi şi cretini sau alte chestii de genul. Să nu mă deranjeze nimeni iar eu să nu fiu nevoit să interacţionez cu nimeni.
Parcă mi-ai citit gândurile, Wooden.
Și mie îmi displace ideea de "țară", vehiculată pe la noi, din cauza lipsei de intimitate.
Devii prea expus. Nu poți să faci o mișcare fără să știe tot satul. Prea mulți ochi curioși...
În schimb, aș sta cu cea mai mare plăcere într-o cabană sau la o fermă izolată, undeva în mijlocul naturii.
Chestia-i că în 99% din satele din România, oamenii au o mentalitate gen "părrea vecinilor contează mai mult decât părerea mea" şi au impresia că părerea lor despre cum îţi amenajezi tu curtea sau ce faci în timpul liber ar trebui să conteze. Mentalitate de ev mediu...
Da.
Nu. Am casa la tara deci pot vorbi din experienta proprie. Cat eram in general mai mergea, dar apoi din liceu ma plictiseam groaznic, nu suport, acum in facultate nici nu ma mai duc pentru ca nu am ce face acolo, eventual vara stau la plaja insa si de aia ma plictisesc dupa 2 - 3 zile. Animale nu avem ca e casa de vacanta si nici oameni cu care sa vorbesc, in mod evident au alte interese si activitati decat mine.
Aș vrea. Un orășean nici nu stie cum arata o vaca si se sperie numa daca o vede. Viata la tara e mai activa si mai sanatoasa, ii mai ajuti pe ai tai si nu stai toata ziua la tv sau computer.Eu ma simt bine vara cand merg chiar daca nu am tv nici net si bunicii prea exagerati.
Singurul lucru ce-mi place la ţară e faptul ca nu e atâta lume. Urăsc aglomeraţia.
De ce nu? Sunt mai puţini factori de stres, aerul este cu 20% mai curat, iar apusul se vede în toată splendoarea lui...
Nu mi-ar plăcea să stau într-un oraş, asta e clar. Şi nu ştiu la ce fel de,, ţară" te referi. Eu, de când mă ştiu, am stat lângă o pădure, într-un loc destul de nepopulat. Alţii ar numi locuinţele astea cabane sau locuri uitate de Jizăs.
La tara este locul pe care toti il dorim si pun asta pentru ca sunt sigur ca fiecare dintre noi ne-am saturat de idiotii cu motociclte care nu ne lasa sa dormim,(bineinteles si traficul), dobitocii din jurul blocului si totusi..singuratatea.
La atara se mai respecta lumea...
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: