anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tinand cont de natura conflictuala a intolerantei, intreb: Daca esti tolerant, indulgent esti bun si daca esti bun, esti prost?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti tolerant esti inteleptwinking

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca esti tolerant inseamna ca nu faci discriminari, inseamna ca ai invatat o lectie importanta din marea carte a vietii.Nu inseamna automat ca esti bun.Ca sa fii bun trebuie sa fii calit la foc mic dar constant.Cand mai ramane numai cenusa din tine, daca mai ai puterea sa te reinventezi abia atunci poti fii numit om bun.In rest, esti doar un nume pe o crucehappy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sunt de acord cu @Daniela.In momentul in care esti tolerant cu un om bun care a facut un pas gresit, toleranta ta va avea efecte benefice, data-fiind esenta buna a omului. Dar cand esti tolerant cu un mic gunoi (scuzati cuvantul) el va deveni un mare gunoi (al societatii, desigur!). In acest caz toleranta se transforma in prostie si pe tine in prost! Pentru ca individul vede ca i-se iarta orice si duce comportamentul lui la extrem!

daniela
| daniela a răspuns:

Ei nici chiar asa; functie de imprejurare si persoane poti fi tolerant pentru a pastra o atmosfera adegvata dar nu trebuie sa duci toleranta pana la infiniti pentru ca atunci ti se urca lumea in cap si nu e bine.

| cornel a răspuns:

Cam asa esti luat, de prosthappy

| Adyr0 a răspuns:

In cazul asta, mi-ar fi placut sa fiu inconjurat numai de prosti laughing.

| Adyr0 a răspuns:

Era o intrebare de genu : Cum se numeste tot ceea ce exista si a fost pusa de mai multe ori, eu am raspuns 42. Daca dai pe Google la search "the answer to life the universe and everything" o sa-ti raspunda 42.

| Adyr0 a răspuns:

123456789

| The Epic Fail Guy a răspuns:

@Afrodita, cum sa zici ca daca esti tolerant esti intelept?
In Romania, deja, toleranta e inteleasa prost, extrem de prost. Acum vreo doua luni eram la o conferinta privind drepturile minoritatilor iar un distins membru al etniei tiganilor (zic rromi pentru ca asa a vrut dl. sa i se zica atunci) a zis ca toleranta e o porcarie, de fapt era o forma de discriminare. Din punctul meu de vedere a tolera = a lasa si pe celalalt sa-si faca treaba fara a te implica in ...treburile lui, fara a-l ajuta etc.

Deci, ala poate sa te fure, poate sa te bata, dar tu esti tolerant si-l lasi in pace. Invers, ala e batut, e furat dar pe tine nu te intereseaza ca tu doar esti tolerant. e treaba lor.

Nu trebuie sa vorbim despre toleranta ci despre integrare. Cum sa integram pe ceilalti in lumea noastra. In cazul TPU cum sa-i facem pe copii sa inteleaga ca nu e corect "kurind" ci "curand" etc.

Deci da (scuzand-mi singur deci-ul de la inceput de propozitie) a fi tolerant inseamna ca esti prost, dar nu neaparat ca profita altii de tine, ci pentru ca toleranta e o porcarie in sine si arata un dispret ascuns fata de persoana tolerata.
M-ati inteles?

Acum, where my "dihors" at? happy

Afrodita, draga. De cand ai dreptul sa te "destrabalezi" pe un site ca tpu.ro? Libertatea asta e inteleasa prost iar tu esti exemplul in carne si oase. Libertatea aduce si responsabilitati, de aceea exista masuri de coercitie (daca nu stii ce-s alea, cauta-le in DEX).
Ti-as recomanda de asemenea, atunci cand raspunzi la o intrebare sau cand te simti ofensata de vreun raspuns sa respiri, sa-ti faci ordine in ganduri si sa spui ce ai de zis.

Sincer, ai insirat o sumedenie de prostii in ce-ai zis, multe nici macar nu erau relevante comentariului meu. Apropo de greselile gramaticale. Daca ai gresit asta este, insa daca nu incerci sa corectezi greseala si sa mergi pe drumul cel bun, atunci draga mea, prostia e la ea acasa, lenea de asemenea.

In speranta ca raspunsurile tale vor fi mai coerente si mai aerisite, iti ofer dreptul la replica.

Nu-ti sta bine ironica, mai incearca. Nu acord calificative decat daca sunt stupide si ghici ce, ale tale chiar sunt. Chiar crezi tu ca n-am altceva mai bun de facut decat sa-ti urmaresc raspunsurile puerile de om frustrat?

Apropo (nu apropos cum se zice la tine) ai dreptate, ai multe de invatat, dar eu nu am zis ca le stiu pe toate, tu ai presupus asta. Ce sa zic, iti multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Adyr0, pai, ai venit unde trebuie! 42?hee hee