Orice spaima cumplita tinde a anihila omenescul din fapturile umane si a le readuce la instinctele pe care le au in comun cu animalele. Iar instinctul de supravietuire este cel mai puternic dintre ele.In orice situatie de viata si de moarte individul terifiat nu se gandeste decat la propria-i viata.Doar eroii sunt capabili sa-si invinga instinctul de a se salva in primul rand pe sine; si daca in tragedia Titanicului au fost lasi, cu siguranta au fost si eroi; ma gandesc la capitan, la unii marinari si chiar la muzicienii din orchestra. Daca ne gandim bine, cati dintre noi, intr-o situatie asemanatoare ar fi eroi? E usor sa judeci stand in afara...
Precauţie. Dacă s-ar fi întors, oamenii disperaţi din apă le-ar fi răsturnat. Uneori în viaţa trebuie să iei decizii dificile
Instinct de supravietuire cu siguranta.
Fiecare pentru el.
Legea junglei.
Putin egoism probabil.
Instinct de supravietuire, egoism, teama... Mie mi se pare ceva ca si aia una s-a intors.
Apropo, chiar super fain filmul L-am vazut de n ori si mi se pare o super productie din multe unghiuri.
Pai am vazut aseara filmul si a fost instinct de supravietuire deoarece imi amintesc ca o doamna de la clasa 1 a vrut sa se intoarca dupa ceilalti, dar acel insotitor i-a spus ca daca mai comenteaza va fi aruncata peste bord imi mai amintesc ca in acea barca era si mala lui Rose dar nu a zis nimic...cred ca a fost si putina nepasare dar instinct de supravietuire deoarece insotitorul acela a zis ca daca mai vin alti oameni se vor rasturna
DeeVee întreabă:
Eugen34777 întreabă: