Numai in femei sa nu creada barbatii, in rest o duc bine in viata mai mult nu pot zice. Atata mister si complicatie pentru a trage de limba pe una sa vorbeasca de parca e platita sa puna pe jar oamenii. Nu se intampla numa bune in viata mai vin si belele
Mulțumesc mult pentru atenție, am vrut sa va împart cu voi energia mea pozitivă
Și ca să împarți energia ta pozitivă ți-ai împărțit și prejudecățile.
vor fi pedepsiți de Dumnezeu.
legea bumerangului
Deoarece niste fapte nu pot fi iertate o veșnicie, de exemplu, nu am vrut sa menționez acest caz, dar am avut un viol când aveam 6 anișori! Și acel om va fi pedepsit mai devreme sau mai tirziu! Și am mai avut anul acesta in luna mai iarăși un caz-o tentativa de viol, dar, din fericire am scăpat, pentru că Dumnezeu m-a ajutat, fără el nu știam cu ce se putea termina! După acest caz umblam doar la psiholog și la politie eram disperată și căzusem într-o depresie, voiam să-mi pun capăt zilelor...
De asta am spus de legea bumerangului și că vor fi pedepsiți, pentru că într-adevăr am motive
Aww.
Da, ai dreptate. Daca intrebarea ta, avea ca raspuns ascultarea noastra, atunci cu placere
Nu o sa ma leg de ce ai spus pe acolo cum ca Dumnezeu ii pedepseste pe cei rai si lucruri de genul, pentru ca... da nu, am zis ca nu ma leg. Ai punctat bine faza cu problemele adolescentine din punct de vedere realistic si asta te-a scos
Mult succes in continuare.
Bravo ție pentru evoluția aceasta în viața! Ține-o tot așa și nu te lăsa răpusă de energiile negative din jurul tău!
Esti o fata cu magnet, pe mine m.ai atras! un medic chinez a spus > trei lucruri sunt sanatoase
1, orezul
2.muzica
3.dansul
Mulțumesc mult, apreciez!
Dumnezeu sa te aibă în pază.
Asemenea! Spor.