| Aurora736 a întrebat:

Știu că o să ziceți că e frustrare, invidie și mai știu eu ce. Da, frustrare e o altfel de frustrare. Ideea e că e vară și înțeleg, dar chiar nu se mai pot purta rochițe de vară lejere, vaporoase în locul chiloților (că aia nu sunt pantaloni scurți) și burții și sânilor pe afară? Am trecut pe lângă mănăstire, că nu am avut timp să stau, fiind și foarte aglomerat, iar unele pupeze nu cred că văd unde au venit, cred că sunt la club și nu numai. În magazin, în parc cu copiii. Eu sunt o persoană cu forme, am sâni, am fund și mereu am învățat că o persoană cu forme ce se prea dezgolește devine vulgară. Sunt fete mai fără forme sau mai slăbuțe ce, da, poți să spui că își permit să poarte anumite haine fără să fie vulgare, dar când ai anumite forme oricum se văd și fără să te mai și dezgolești și să le scoți pe afară toate. Și eu port maiou, dar și ăla are o anumită construcție și nu îmi lasă sânii afară. Și eu am pantaloni scurți, dar nu mai sus de fund, iar dacă sunt prea strâmți, am un tricou mai lung. Am văzut fete și femei îmbrăcate bine și cu bun simț, nu ca la mănăstire, dar nici ca pe centură. Toată treaba asta e pentru a primi atenție? Sau le ajută cu ceva măcar?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fiecare se îmbracă cum vrea, cum ii place și cum îl duce capul. Ți dacă ești decenta, bravo ție. In rest asta e frumusețea democratiei că poți face ce vrei când vrei.

| lpavel a răspuns:

Wow ce bunaciune esti... laughing Revenind la intrebare, pai da sigur ca le ajuta, unele asa au mai multa incredere in ele! Si stiu de ce, pentru ca si eu fiind barbat daca stau de vorba cu una buna rau, parca altfel vorbesc, adica n-as putea folosi cuvinte urate sau s-o refuz cumva, pe cand cu una care e mai,, plinuta" sau nu are forme nu simt aproape nimic, vorbesc cu ea ca si cu un prieten.
Si binenteles acele fete care se imbraca asa stiu asta pentru ca au observat ca daca se imbraca provocator atfel sunt tratate...

| Aurora736 explică (pentru lpavel):

Nu se gândesc nici o secunda ca sunt tratate asa pentru câteva minute, o ora pana le agata sa facă sex? Mulți bărbați nu o sa vadă o femeie îmbrăcată vulgar mai mult decât pentru partea sexuala.

| lpavel a răspuns (pentru Aurora736):

Aici ai si nu ai dreptate pentru ca nu toti barbatii sunt la fel! Dar gandindu-ma mai bine poate ca ai dreptate pentru ca un barbat mai la,, locul lui" care nu ar agata-o doar pentru sex nu prea ar avea curaj s-o agate, deci mai raman doar profitorii...

| anaad2011 a răspuns (pentru lpavel):

HAT TRIIIIICK
.e buna raaaaaaaau

| lpavel a răspuns (pentru anaad2011):

Se pare ca si tu vei fi peste cativa ani... big grin

.eeee,poatee!

Pai daca imi amintesc bine ai pus o jumatate de poza la profil laughing iar calculand dupa acea poza, sigur! nu poate.

.laughing la liceu, o sa fiu buna rauuu.

Bravo tie! happy

.mersii

Cu placere happy

happyms

| Whitte a răspuns:

Ba se mai pot purta rochite de vara, lejere. Trebuie doar sa stii sa le alegi (ca model) dupa formele si varsta ta.
Ma uit prin Bucuresti, multime de rochite, la multime de doamne de varsta a doua si a treia. Si ce bine le sta!
Pantalonii aia scurti sunt practici. Dar nu arata bine deloc pe o femeie.