anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Știu că s-a mai pus întrebarea, dar îmi place mult.
M-am uitat în întrebările și mai ales răspunsurile mele vechi. Și am simțit așa o nostalgiee... s-au împlinit recent doi ani și nu îmi vine să cred. Îmi amintesc certuri la greu, glume, conversații kilometrice, chestii care m-au emoționat, amuzament, melodii, jocuri... pot să le filtrez și aș spune că sunt și negative, si pozitive. Cel puțin pentru mine, TPU s-a schimbat lent. Dar aici nu comentez.
Dar nu îmi vine să cred cine eram! Cum am putut eu să am acele concepții la acel moment? Cum am putut eu să scriu așa ceva? Parcă am făcut schimb de personalitate încet-încet... Eram o rebelă și o tipă care făcea numai alegeri greșite, neștiind să aprecieze ceea ce avea.
Acum e rândul vostru: dacă vă uitați peste răspunsurile voastre vechi, vă mai recunoașteți? V-a schimbat TPU vreun pic? Și ce părere aveți despre vechiul și noul sine, dacă există?

Vă rog, n-o ștergeți, dacă nu e corectă categoria, mutați-o doar.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

M-ai facut sa-mi recitesc primele raspunsuri,Jelli si multumesc.
Mi-amintesc cu ce emotii intrasem pe site si cu ce lipsa de alineate!laughing
Am ras acum,vazand la ce intrebari mai raspundeam si eu,noroc ca am realizat repede care mi-era "menirea"!
De schimbat nu m-am schimbat,tot eu sunt,poate mai selectiva si mai prevazatoare,dar neschimbata!
Am aceeasi dorinta sa ajut,sa explic,sa analizez,continui sa tresar de emotie in fata caracterelor nobile,a sensibilitatii si a adevarului,continui sa ma bucur pentru fiecare multumesc,continui sa ma simt inconjurata de o mare murmuratoare de prieteni,de copii intrebatori,mirati si nelinistiti,de amici cu gura mare,de indrazneti indraznitori,de marii tacuti acuzatori si vesnic nemultumiti sau regretatii absenti...
Nu mi-e dor de ceva anume,raportat la viata mea TPU e acelasi,mereu prezent,mereu alert,asteptandu-ma potocaliu in coltisorul lui si umplandu-mi mintea si mesageria privata de intrebari, intrebari, intrebari...laughing
La care voi mai raspunde mult timp de-acum incolo!
Te-astept peste inca doi ani, cu o noua intrebare de genul asta, mi-a placut!happy

| anonim_4396 explică (pentru greece12):

Mă bucur că ți-a plăcut, dar nu știu dacă o să mai fiu aici atunci.
Și mie îmi place răspunsul tău.
M-ai făcut și pe mine să mă uit peste răspunsurile tale vechi, diferența mi se pare doar în exprimare și în așezare în pagină (câtă coerență din partea mea laughing).
Sper să mai stai pe aici și să te faci folositoare în continuare „copiilor întrebători, mirați și neliniștiți".

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei,eu sper sa fii si atunci, TPU da o curioasa dependenta si-n plus,"criminalul" se intoarce intotdeauna la locul crimei, nu?laughing

19 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nimeni nu se schimba din cauza unui site.
Viata te schimba, te maturizezi, vezi lumea cu alti ochi...dar nu stiu cati sunt cei care intr-adevar pot spune ca au fost schimbati de viata online.

Nostalgie? Nu chiar...
M-am schimbat mult in 2 ani. Vad lumea cu alti ochi si nu mai consider,, de treaba,, orice persoana cu care intru in vorba pe internet.
Imi pare rau ca useri inteligenti ca,, nony,, de ex. au ales sa isi rareasca postarile si sa renunte usor usor la site. Dar atat.
TPU a ajuns ce si-a propus. Un mare site romanesc de answer sharing si a scapat de vechiul sau renume de,, forum in care toti ne stim intre noi,,.
Nu stiu inca daca asta e de bine sau de rau...

Oricum, peste 2 ani, daca o sa mai gasesc postarea asta, probabil ca o sa am din nou o parere diferita.
Si daca nu o sa am ...atunci m-am maturizat

| darrio2007 a răspuns:

Ai mai crescut intre timp.Gandirea nu se schimba datorita unui site.Ci datorita maturizarii.

| Diabolique a răspuns:

Jelli, Jelli... am citit postarea asta fără să mă uit la username și am intuit cine a scris-o.
Acum câteva zile am răspuns la o întrebare legată de data înregistrării pe TPU, iar când am dat click pe profilul meu, parcă nu mi-a venit să cred cum a zburat un an jumate. În aceeași zi, cineva mi-a spus că s-a uitat peste primele mele postări. Primul meu gând: „vai, cât de jenant".
Cum am putut eu să dau sfaturi în dragoste, când o despărțire m-a influențat să-mi fac cont pe un site care să-mi țină mintea ocupată? Cum am putut să vorbesc despre aranjarea părului, când eu sunt o leneșă care-l lasă mereu liber? Cum încercam eu să răspund la postări filosofice, când fugeam ca arsă de ora aia în liceu?
Interesant cum am intuit niște lucruri de la început, totuși. Primul meu răspuns a fost la categoria pe care o frecventez zilnic. Prima persoană pe care am remarcat-o și am apreciat-o a devenit expert între timp. Prima persoană cu care am avut o discuție contradictorie, am ținut legătura.
Vechea Diabolique și-ar fi băgat nasul unde nu-i fierbe oala. Actuala useriță intră pe site doar să vorbească despre ce-i place.
Dacă m-a schimbat site-ul? Poate. Am urmărit din umbră concepții de viață și am învățat să apreciez oamenii. Am citit persoane deosebite cu o cultură impresionantă și o inteligență sclipitoare. Oameni cu experiență de viață care sunt gata în orice moment să asculte și să dea un sfat bun. Oameni care spun adevărul verde-n față, fără intenții ascunse.
Frumoasă întrebare, am uitat să precizez... Got me thinkin'

| FlyingSoul a răspuns:

Eu nu prea m-am schimbat. Am evoluat putin in ceea ce priveste linistea interioara. Acum sunt mai impacat deoarece cu TPU mi-am facut cei mai buni prieteni (prin corespondenta).
Am cunoscut aprecierea de care nu prea am parte in viata de zi cu zi, si mai ales am puterea sa ajut pe cei ce trec prin ce-am trecut si eu, pe cei ce au nevoie de un sfat bun.

| Wøodenpints a răspuns:

Eu nu mai pot să-mi văd răspunsurile de acum 2 ani, că au avut adminii grijă să mă scape de conturi. Dar ştiu ce răspunsuri dădeam atunci, şi văd în ele acelaşi bulangiu care nu suportă chestii ca şi acum. M-am schimbat destul de acum 2 ani, dar în esenţă am rămas acelaşi eu. Nu cred că am făcut vreo alegere greşită.

Dar da, aproape toţi de pe TPU s-au schimbat mult în ultima bucată de vreme. Şi nu ştiu cum se face, că mai toată lumea care acum un an sau mai mult, aveau ceva de spus, aveau păreri şi idei diferite, au ajuns nişte pupincurişti care-s de acord cu orice căcat ce i-ar fi indignat acum 1-2 ani.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Chiar îmi pare rău de treaba adminilor, au apăsat butoane degeaba, știam că ți-ai lăsat numărul de telefon la o întrebare și voiam să te sun în nopțile prea palpitante să le pot dormi.
Da, mă gândeam la tine când am pus întrebarea. În esență ești același, dar doar puțin mai filosofic, cu gramatica bine pusă la punct și diacritice... greu îmi vine să cred că te vei schimba vreodată. Poate doar dacă te îmbolnavești. Ești o figură colorată p-aici.
Nu știu ce să spun de observația ta. Unii s-au adaptat noului curent pentru a-și întreține pasiunea. Aici nu comentez, iar, că dacă o fac, mă trezesc cu răspunsul șters. Lumea se schimbă, unii pleacă, alții vin, asta este.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum aş putea să mă schimb dacă mă îmbolnăvesc? laughing

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Nu știu, poate-l vezi pe Gizăz în comă sau începi să vezi altfel viața dorindu-ți să trăiești... dar mă îndoiesc?

Da poate mă vede el pe mine laughing.
Oricum, atâta timp cât nu cred şi nu-mi pasă de chestiile de genul, nu am ce să văd, iar dacă intru în comă, cel mai bun lucru pe care pot să-l fac e să mor. Liniştit şi fără chinuri.

Cam asta cred eu că înseamnă evoluţie. Să faci aceleaşi chestii la o calitate superioară şi la un alt nivel, nu sa-ţi fie ruşine cu trcutul.

| DDCC a răspuns:

Bună!
Când mă uit la răspunsuri văd multe chestii legate de Internet, PC și realizez că doar asta știu să fac.
Mai evadez din când în când pe la categoria Dragoste și Sex sau Conversații și îmi dau seama ce răspunsuri am dat acolo, încerc să le mai răresc așa că trec iar la PC-uri.
Legat de schimbare, nu pot zice ceva cert, mai comunic la mesaje, ăsta e ceva ce nici eu nu știu încă.
http://youtu.be/7A36mZlsQOE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Peste vreo 2 ani o sa te gandesti ca nu-ti vine sa crezi cum erai acum.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, așa a fost mereu și va fi.

| CannbalCorpse a răspuns:

Ohhh God why...http://images.electricpig.co.uk/wp-content/uploads/2012/01/oh-god-why.jpg.
Sincera sa fiu nu imi vine sa cred ca eu am dat raspunsurile alea. Eram mai "rebela". :)
Nu imi vine sa cred ca gandeam asa la momentul acela.
Asa o sa fie si peste ani si ani cand o sa vedem raspunsurile date si o sa ne miram de gandirea noastra.

| BrokenArrow a răspuns:

Hmmm... Când mă uit la răspunsurile date de pe contul vechi, imi vine să-mi dau una. Nu ştiu ce aveam in cap.
De fapt ştiu. " Vreau să ajut cât mai mulţi oameni!big grin" şi chestii de genul. Yeah... silly me. But I'm done helping people.
Dacă m-a schimbat TPU? Mda, probabil că a scris şi el nişte rânduri in cartea mea.

| LetMeHelp a răspuns:

Ooo da! am si eu parte de aceeasi nostalgie laughing.Ma cred o tampita cand spuneam de pe contul vechi la sfarsitul razpunsului "Funda puppy dog eyes" rolling on the floor. Chiar nu imi vine sa cred cat de prostuta eram si ce raspunsuri dadeam.Da! Chiar m-a schimbat TPU, m-a facut sa am mai multa experienta in viata, m-a ajutat sa nu mai pun "..." laughing
Am o parerea. bunicica despre vechiul sine, avand neexperienta in viata si nu stiam sa fac alegerile bune.Despre noul sine in schimb (scuzati nemodestia big grin ) ma vad asa de inteligenta si, pot sa am o capabilitate de a ma uita dincolo de aparente si de a face alegerile corecte!
O si buna, si imi pare bine ca avem aceeasi parere! happy

| AmELiA100000 a răspuns:

Nu prea...