Pentru ca uneori adevarul e dureros, iar minciuna e mai "dulce", pentru ca uneori esti nevoit de imprejurari...pentru ca nu poti fi mereu sincer, uneori prin sinceritate poti rani anumite persoane sau le poti indeparta de tine.asta e parerea mea
Si eu mint, pentru ca anumite lucruri ar putea avea consecinte, dar cu o minciuna scap de acestea. Mint de asemenea ca sa fac lucrurile mai simple. Sunt constienta ca nu e bine, dar uneori pur si simplu asa simt sa fac, pentru ca e mai usor pentru mine.
Am mintit pentru a simplifica lucrurile. Am mintit pentru a tine langa mine. Am mintit, si am gresit
Si eu mint. ![]()
Si copii mint, de la varsta cea mai mica. Este foarte important sa invete de mici ca minciuna nu ii va ajuta. Dap, este ceva ce nu am invatat inca...
Oamenii mint deoarece le e teama de consecintele adevarului. si copiii mint intr-un fel sau altul. De exemplu daca fac o prostie, nu toti recunosc ca e vina lor.
Nu exista un om care sa nu fi mintit vreodata in viata lui. Ori pe profesori, ori pe parinti sau pe colegi. Chiar si eu. Nimeni nu e perfect. Niciunul dintre noi nu poate spune adevarul adevarat. Si intr-un fel este mai bine. Gandeste-te ca ar fi o situatie cand un baiat urat te intreaba cum arata azi... Si gandeste-te ce ura ar fi intre oameni daca adevarul s-ar spune pe fata fara nici un fel de intorsatura
. Toate gandurile spuse cum sunt ele
Deci minciuna este intr-un fel un simt al omului de a se apara
Si computerul da viata minciunii.Am prins pe multi in ofside cand se ascundeau cu diverse pretexte apoi uitau de mineDe ce mint? Toata viata mea a fost grea. Dar cand le spun celorlalti ca fac bine este sa ma simt si eu asa si oricum nu are nimeni timp sa-mi asculte mie problemele.Deci mint cu un rost pot spune. Apoi pe messenger, am intalnit foarte multi care mint incepand de la varsta, statut social si altele.Pana si presedintele minte si face multe promisiuni, dar noi oamenii de rand? Poate asa ne place sa traim, ascunzand adevarul, realitatea, care e mult mai cruda si doare asta o stim cu totii >
DavidIonescunasrr întreabă: