Bine, sincer nici nu as mai vrea sa traiesc sa ma chinui si eu si sa-i chinui si pe altii, nici n-as avea pretentia asta, ma duc demn din lumea asta cumva onorabil si am scapat, deci unii pot evita sa ajunga vai de mama lor, deci depinde de om aici.
E bine sa existi atat timp cat poti sa ai grija de tine.
Atât. Eu m-am chinuit, personal cât si cu cei din familie. Nu vreau să fiu povară pentru ceilalți, in zilele noastre, cei tineri nu mai dau doi bani. Am nepoate căsătorite, nepoți, nu mai pot de mine! Așteaptă să pleci... să rămână cu casa, bunuri. Rămân cu faptele!
Exact, bine spus, eu cand o fi, plec demn de pe lume si am scapat, in primul rand pentru mine.
Normal ca rudele asteapta sa pleci, dar inainte o sa dau tot la altcineva si ei raman cu, cucu.
M-am gândit de foarte multe ori, după tot ce am primit din partea lor! Ești prost când ești bun! Le aranjează Dumnezeu, toate, mulți uită cine sunt... Înțeleg, nu te iubesc, nici respect nu au, nu contezi pentru ei. Iertăm să fim iertați, dar... Tare asta! Un om care îl are pe Dumnezeu e atent, nu absent. Prea mulți leșinați. Sincer, nu mai sunt dispusă.
Eu nu uit si nu iert nimic, actionez ca atare. Stim ca dzeu nu exista.
Nu contezi pentru ei, nu primesc nimic, si ii si anunt inainte ca sa stie.
Nu le aranjeaza nimeni, trebuie sa le aranjam noi. Beneficiaza un strain pe care-l aleg eu.
La fel gandesc si eu, in ziua de azi nu te poti incredere nici in gradul de rudenie. Ce nepoti, figuri, munca e grea, vor totul pe tava. Orice parinte isi vrea copilul PUS BINE, nene, nu aștepta sa-ti pice sau altul să iroseasca timpul, sănătatea si viata pentru niste lenesi, putori. Sunt foarte supărată, cand erau mici le dam cu lingurita să manance, timpul liber il iroseam, au si uitat... Acum, tupeu si obraznicie.
Regula este urmatoarea si anume ca in afara de in parinti si bunici nu trebuie sa ai incredere in nimeni, nici in copii. Cine cunoaste putina viata stie asta. Iar asta ne ajuta sa ne ferim de probleme mari si sa ne asiguram garantie de securitate cum s-ar zice. Sa nu poata sa ne faca ceva si sa nu avem ce mai face.
Eu nu am vrut copii vreodata, mi s-au parut balamuc si nu mi s-a parut ceva ce mi-as dori, am vrut sa am viata pentru mine. Iar nici sa bat la ei ca la fasole nu as fi avut chef, ca, cu mine nu le mergea.
Dar si asta trebuie sa stim, ca daca facem copii ne asumam sa nu dea doi bani pe noi! Asta e in natura umana din pacate, natura a vrut asa, nu considera ca parintii mai sunt utili pe aici, asa ca au programat genetic copiii sa nu mai aiba treaba cu parintii, de aia multi uita de ei.
Invers natura nu a avut acest interes pentru ca, copiii asigurau specia. Si uite asa ne ajuta si asta sa stim ca sa stim ce avem de facut daca facem copii, ii facem si ne asumam, nu ii facem, si asa mai departe.
Ma mira cum tot se mira multi "vai ce nesimtiti, nu vad de parinti", pai asta s-a si vrut de catre natura! Ca parintii sa dispara.
Ca daca natura nu vroia sa fie nesimtiti nu mai erau asa cum nu sunt parintii.