| Sereata a întrebat:

TPU imi pare raw daca ati luat in serios faza cu ca m-am dezvirginat de la 9 ani nu este adevarat eu in realitate am 18 ani si nu as face asa ceva

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bine ca ai zis.Incepusem deja sa imi scriu testamentulworried

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sigur ca da. Si marmota invelea ciocolata in staniol. Se pare ca nu prea e cine stie ce trafic prin capul ala al tau.

| TeoPT a răspuns:

Pai cine crezi ca te va lua in serios acum? De unde stim ca nu e iar o "gluma"? straight face

| Turquoise a răspuns:

Vezi niste pereti in fata ta? Alege unul si da'te cu capul de el.

| Reew a răspuns:

Si atunci daca chiar ai 18 ani cum de nu sti cum se "mozoleste" laughing. Eu sincer nu te cred.

| Americanuu a răspuns:

De fapt care este rostul tau pe TPU? Daca vrei sa faci sex e problema ta, nu inteleg de ce ne impartasesti noua experientele tale "mincinoase".

| Byankaa66 a răspuns:

Fata draga dupa ce ti-ai creat o imagine atat de "buna" greu mai convingi pe cineva ca a fost doar o gluma, si daca tot ai 18 ani foloseste asta la ceva buna adica da dovada ca ai ceva in chestia aia care se numeste cap

| byancacool a răspuns:

Sincer cine te-ar crede fetele de 9 ani au multe in cap mai sti si in plus fetele de 18 ani nu ar face asemenea glume fiindca au asa numitul CRBL si stiu sa il foloseasca si nu cred eu ca si-ar irosi timpul aiurea facand glume de prost gust sfatul meu este sa lasi prostiile si sa faci altceva mai bine iesi cu prietenii iti va face bine crede-ma.

| Onitzz a răspuns:

Dupa intrebarile pe care le-ai pus pana acum rezulta ca tu nu ai ce face si ai venit cu intrebari tampite pe TPU.
Un sfat: plimbate, fa ceva util cu viata ta si lasa tampeniile happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Esti proasta fetito! Daca nu ai face asta niciodata de ce ai pus intrebarea asta? A si de ce ai scris rau cu w? Fetele de 18 ani nu scriu asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea proasta. oricum desteapta nu esti fi sigura.laughing. iti recomand sa mergi la un psiholog.serios.pentru binele tau.repede o sa scrii... daca sa te sinucizi sau u?rolling on the floororicum idioata esti de-a binelea.winking. pa

| addict a răspuns:

Tu vrei sa iei m. e si ani cu cine

| Sarah_8690 a răspuns:

Bine, ne bucuram raised eyebrows. Ce pot spune, tare gluma... Umorul tau este debordant happy!

Întrebări similare