| DDCC a întrebat:

Un coleg m-a rugat să îl ajut să copieze la o matematică la Algebră liniară la facultate. Mi-a zis că are căști și să îi dictez rezolvarea.
M-am gândit și nu cred că este posibil așa ceva... copiezi la română dar nu la matematică. Plus că dacă un singur simbol greșește se duce tot exercițiul.
A reușit cineva sa copieze așa la matematică prin căști?
Fiindcă și când dictezi celui de langa tine rezolvarea la un exercițiu îi ceri sa îți repete de câteva ori. Eu cred că e o prostie să încerci așa.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ti se pare o prostie mai bine stai cuminte.

| Acid007 a răspuns:

Nu e o prostie, depinde câtă matematică știi tu și câtă matematică știe cel de la capătul firului.
Ideea e cam așa, poți să dai examenul și la română, unde trebuie să scrii după dictare, dar dacă omul de la capătul firului e bătut cu româna și nici nu face legături logice între cuvinte, o să scrie fix ceea ce îi vei dicta, chiar dacă un cuvânt pe care l-a înțeles greșit face propoziția să nu aibă niciun sens.
Se poate copia cu căști la matematică? R: Da
Este etic, moral? R: Nu
Încă ceva să-ți dau de gândire: Dacă prietenul tău o dă în bară că nu ia examenul, nu el e vinovat că e inapt, ci tu ești de vină că nu i-ai transmis corect informația!
Succes!