Cei cu shizofrenie au nevoie de comunicare fata in fata, cu blandete si cu dadaceala. Nu toata lumea o sa te trateze cum ai vrea tu sa fi tratat. Deci taci, inghite si invata ca toata lumea. Alta varianta nu ai.
Daca jignesti aiurea, si nu esti coerent, o sa fi sanctionat. Daca vorbesti civilizat, nu o sa fi sanctionat. Asta e regula de baza dupa care trebuie sa mergi in viata.
Acel domn e prost ca noaptea care ti-a zis asa ceva
Crezi ca daca le spui povestea ta sau daca esti schizofrenic asta ajuta la ceva sa nu fi suspendat daca incalci regulile site-ului?
Nebunii nu au ce cauta printre oameni!
Apoi TU ai fost diagnosticat cu acea boala NU noi ceilalti de aici! Vorbeste in numele tau NU in numele tuturor ca nu suntem ca tine, adica putin retardati
Orice ai zice mereu trebuie sa vorbesti si de neexistenta lui Dumnezeu...
Pentru asta nu trebuie sa te consulte un doctor ca sa vada ca nu esti pe fix, oricine schimba cateva propozitii cu tine stie deja ca ceva nu e in regula cu tine
de aceea e bine sa fi lasat in pace pentru linistea celui care vorbeste cu tine
Ba chiar deloc! Eu doar am zis adevarul, nu am facut pe nimeni schizofrenic cum ai facut-o tu...
Atunci corect ar fi să fie sancționat lpavel pentru că a jignit, sau dumnealui are imunitate?
Mi-as schimba atitudinea, m-as vindeca... as incerca sa nu-mi mai descriu frustrarile aici ca oricum nu m-ar ajuta, asta as face si as face-o bine!
Mulțumesc pentru sfat, dar așa sunt eu, în prezent am nevoie să comunic cu lumea, încerc să mă controlez și nu prea pot. ![]()
Vă rog să aveți răbdare cu mine pentru că îmi doresc din tot sufletul să mă vindec. Eu am personalități multiple și îmi este extrem de greu să trec peste. Rog încă odată pe domnul administrator să mă înțeleagă și pe mine pentru că vreau să scap de această boală îngrozitoare pentru totdeauna.
Eu te inteleg si cand vorbesti pe langa tema te ignor
dar adminii nu te pot ignora pentru ca te raporteaza foarte multi iar daca nu iau masuri vor parasi multi site-ul acesta si atunci mai bine sa piarda unul decat 10 sau 100... Pentru ca dupa cum vezi si moto-ul acestui site este: TOTI PENTRU UNUL! asta inseamna TPU! Tot ce trebuie sa faci e sa nu versi supararile si nervii aici intr-un mod extrem! Dar in cazul tau eu iti spun sa nu mai spui nimic de neajunsurile tale macar un timp, vorbeste numai de lucruri care iti plac, asta este primul tau pas spre vindecare!
Știu că pare o misiune imposibilă pentru mine, am zile sau momente în care astăzi scriu ceva, pe urmă, mai târziu sau în altă zi, parcă nu mai sunt eu. Îmi este foarte foarte greu, este ca și când i-ai cere unui pisic să vorbească, asta îmi cere-ți, dar nu este vina dumneavoastră, știu că tot a mea este.
Imi pare rau pentru tine dar situatia ta incepe sa se schimbe de la cel mai mic gest simplu! Scrii cateva cuvinte apoi te opresti, nu mai scrii in continuare ca atunci incepi sa-ti versi nervii.
Am observat mereu ca inceputul e ok apoi incet incepi cu aberatiile...
Da, știu, nu prea am ce să fac, dacă asta mi-a fost soarta, nu pot decât să merg înainte orice ar fi, mai fac și niște aberații câteodată nici eu nu știu de unde le scot. Acum eu scriu bine, este nașpa că nu știu când mă vor mai apuca crizele și voi scrie altceva pe viitor, de parcă nu aș mai fi eu. Fiecare om are un trecut, care trebuie lăsat în urmă, dar mi-e foarte foarte greu să trec peste. Paote peste cateva minute voi fi altcineva, sau peste cateva ore, zile sau cine știe. Este greu. Foarte trist ce mi se întâmplă.
Am gresit, informatiile le-am scos din istoria reala, sunt adevarate, iar dzeu chiar nu exista, religiile sunt basme basf-uri.
Nu este vina noastra ci a calailor inscenatorilor psihopatilor.
Vezi iar repeti ceea ce ai repetat de 1000 de ori! Am inteles cu totii ca tu asta crezi, OK dar sa te repeti la nesfarsit ca si cum cu asta ai putea schimba ceva devine enervant! Nu pentru mine ca eu de acum te cunosc
ci pentru ceilalti!
9PM întreabă: