cristacheceliute
| cristacheceliute a întrebat:

Un om fara scop in viata nu se poate socoti implinit. Eu mi-am descoperit menirea. A trecut ceva timp de cand am aflat despre reptilienii care locuiesc intr-o lume incredibila, in mijlocul planetei. Am decis sa ma pun serios pe treaba, ca vine primavara. Asa ca ma apuc de sapat. Sperantele sunt mari, la un asa inceput de drum. Dar singur va fi greu, voi avea nevoie de ajutor, ma gandeam ca poate reusesc sa mituiesc ceva angajati de la spatiul verde. Ar prinde bine si o mana de voluntari, chiar si de pe TPU, cu cat sapam mai multi cu atat ajungem mai repede pe taramul vecinilor nostri care conduc planeta. M-am gandit bine la toate, asa ca detalii minore sunt deja stabilite. Ca sa nu atragem atentia, o sa sapam noaptea. Ca sa ne deplasam mai usor cu totii am decis sa incepem sapaturile undeva in centrul Bucurestiului, cel mai potrivit mi s-a parut in Cismigiu. Cine se ofera voluntar? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

laughingMult te mai gandesti tu asahee hee
Ia vezi ca miroase a creier incinshee hee
Bine, poate ma ofer si eu voluntar dar sa mai treaca ceva timp pana ma transform de tot. aa si apropoo, stii ce? eu ma transform in sirenabatting eyelashesCred ca ar trebui sa iei in considerare si mediul subacvatic.Hm? ce zici? Poate asa ajungem mai repede unde ti-ai propusbatting eyelashes
Bafta...si vreauuuu fundoiulbatting eyelashes
Numai binehappy

6 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu fac prajiturelele, cafeaua si va tin de urat si va incurajez. E de ajuns?

| gigiro a răspuns:

Iata un tanar care stie cu adevarat ce vrea de la viiata, sa descopere in mijlocul planetei, in frumosul si batranul nostru Cismigiu, interesantii reptilieni.La ce foloseste, n-am aflat, dar daca asta ii este menirea.Totusi te sfatuiesc sa nu sapi noaptea, ca te vad tinerii care-si cauta etno-drogurile si nu se stie, poate pana incepeti, pune Oprescu mai multi politisti pe strazi.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Da, multumesc pentru "fundoi".
In legatura cu tubul de oxigen... daca exista vointa si dorinta, totul e posibilhappy
Mie una mi-a placut gluma tawinking
Paa!

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Sunt foarte determinat. Va fi buna si cafeaua pentru cei care au servici in timpul zilei. Ar prinde bine si daca puteti recomanda niste gropari de incredere.

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Ti-am dat fundoiul dar vezi ca e cam greu de sapat cu tubul de oxigen in spinare :)) Vi s-a parut o gluma usor aberanta, nu? Ei, nu chiar, ar fi chiar o reactie normala daca ar fi sa credem tot ce citim pe net. Aveti ceva marunti pentru o expeditie care va schimba cursul istoriei? Tineti cont ca au trecut 4 ani de atunci si n-am aflat nimic la stiri: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4255&lang=RO

| soricioaica :P a răspuns:

Si-eu credeam ca-i o intrebare serioasa laughing