| inna a întrebat:

Unde te vezi peste 5 ani?hee hee

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu ma vad nikiunde, pentru ca traiesc prezentul si nu vreau sa imi fac planuri de viitor... poate ca voi fi la o facultate sau cine stie? prefer sa nu ma gandesc la ce va fi.planuri ar fi multe dar ramane de vazut ce va urma...kiss

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Undevaworried

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt mai modesta, ma vad unde sunt si acum avand in jurul meu pe toti cei dragi mie.

cami
| cami a răspuns:

In Venetia... vaslaind o barca.

| Pho3nix a răspuns:

Eu sper sa ma vad in America la o scoala de actorie.happy
Asta imi doresc cel mai mult.

Dar ...deocamdata traim prezentul. big grin

Janina
| Janina a răspuns:

Ma sperie viitorul... dar mi-ar placea sa cred ca o sa fiu la fel de fericita ca si acum

| MisterKat a răspuns:

Ma vad lucrand in mass-media, avand o casa super faina. daca s-ar putea cu o piscina, avand o masina obisnuita si cu o prietena precum Gina Pistol, langa minehee hee Suna bine, nu?! happy

O zi faina!

Daniel.

| adrianhasde a răspuns:

In Cluj-Napoca cu palat si 3 afaceri in curs.

| r8driver a răspuns:

Nu am deunde sa stiu, poate o sa ma vad cu tine pe la cine stie ce hotel.Am glumit.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Pe luna
tu?

| Elena321 a răspuns:

In americaa!winking e cumva intrebare cu capcana?batting eyelashes

| larisa_8487 a răspuns:

Sa ma vad mainewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mult mai documentată ca să le dau peste nas celor care se "bagă cu japca" în seamă cu mine, mai exact celor care nu știu ce este limita și când trebuie să se oprească!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Caraibetongue...lucrand la un restaurant cu specific Italian.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te vad pe centra la periferia bucurestului bagind ****-n **** pentru 5 lei rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| airlove a răspuns:

PESTE 5 ani?!? Buna intrebare... trebuie de cugetat... happy
Ma vad invatand la Universitatea din Bucuresti, avind prieten, PC conectat la internet, casa de vacanta undeva in italia big grin si fara carii, dar cu muuuuuuuuulta ciocolatawinking