Mulţumesc, eşti prea drăguţă şi generoasă, Wetfire, sau nu m-ai prea citit.
Sunt sigură că am şi eu cuvinte şi expresii parazite, poate doar mai puţin evidente (de aia şi am nevoie de ajutor în detectarea lor). : )
Excesul de "".
Bine, mie la modul general mi se pare cel mai enervant emoticon, alături de .
Emoţicoanele. Le foloseşti cam des. În rest nu am obsevat vreo expresie enervantă. Dar de curiozitate. la mine? )
Uff, de ce tu?
De ce a trebuit sa pui tu intrebarea asta? si nu cineva cu "Buna! Pa, pa" sau variatiuni pe aceeasi tema... sunt sigura ca ar fi primit raspunsuri interesante
În general nu sunt atentă la aceste detalii.Mă interesează conținutul răspunsului și nu modul în care este prezentat.La tine? N-am găsit încă o expresie de genul când o să o fac am să te anunț.
Ăăă....cum adică să te citesc? De fapt știu la ce te referi, dar nu mi te pot imagina altfel.
Nu, ziceam la propriu: poate nu ai prea citit din mine = din postările mele (că eu mă citesc zilnic şi găsesc o groază de chestii care mă irită).
Hmm, eu citesc destul de des raspunsurile tale, dar nu tin minte sa-mi fi sarit ceva in ochi Probabil esti suficient de atenta inca sa eviti expresiile de genul
M-am uitat special in ultimile tale raspunsuri,si nu am vazut ceva sa iasa in evidenta. Oricum sunt prea multe raspunsuri.
Sunt persoane care au stilul lor de aborbare, vor sa iasa in evidenta prin asfel de expresii!
Oricum pe multi ii recunosc prin expresii de genul,, Buna '' Pa, pa ''' O zi buna '' etc, etc....si mai e nevoie sa le citesc numele.Au devenitun brand!
"Credinta a proasta" mi se pare o expresie academica. Nu stiu ce ai tu impotriva ei.
Inafara de faptul ca ne faci pe toti gelosi cu intrebarile tale recomandate nu, nu am vazut sa detii in vocabular nici un cuvant sau o expresie care sa fie repetitiv/a si sacaitoare.
"Succesuri" (if you know what i mean)
!
anonim_4396 întreabă: