NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Unii oameni au cuvintele sau combinaţiile de cuvinte (uneori de propoziţii întregi) tipice lor, cu tendinţa de a se evidenţia, nu mereu în mod pozitiv (ex: "o arzi gen", "ie naşpa", "credinţa a proasta", "unsul", "mai vrei?"), de care deseori abuzează, trasformându-le în timp în ceva extrem de iritant şi de prost gust. Eram curioasă, dacă aţi observat, care sunt la mine cuvintele/expresiile de genul (repetitive şi enervante)?
Nu de alta, dar din exterior se vede mai bine. Mulţumesc. : )

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am observat așa ceva la tine, pentru că tu nu dai răspunsuri cu expresii enervante sau repetitive... oricum, n-ai de ce să-ți faci griji, nu e cazul. happy

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Mulţumesc, eşti prea drăguţă şi generoasă, Wetfire, sau nu m-ai prea citit.
Sunt sigură că am şi eu cuvinte şi expresii parazite, poate doar mai puţin evidente (de aia şi am nevoie de ajutor în detectarea lor). : )

| Wøodenpints a răspuns:

Excesul de "happy".
Bine, mie la modul general mi se pare cel mai enervant emoticon, alături de tongue.

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu, nu am observat să folosești astfel de expresii.

NOname
| NOname explică (pentru Wøodenpints):

Cam aşa e, Wooden. De aia îl şi cenzurez (cum pot).hee hee

NOname
| NOname explică (pentru FemeiaPisică):

Merci, Bїanca. Să mă anunţi, te rog, când observi.

| Rakanishuu a răspuns:

Emoţicoanele. Le foloseşti cam des. În rest nu am obsevat vreo expresie enervantă. Dar de curiozitate. la mine? laughing)

NOname
| NOname explică (pentru Rakanishuu):

Mulţumesc, Rakanishu. Nici eu la tine.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu observat.

| Ka?i a răspuns:

Uff, de ce tu?
De ce a trebuit sa pui tu intrebarea asta? si nu cineva cu "Buna! Pa, pa" sau variatiuni pe aceeasi tema... sunt sigura ca ar fi primit raspunsuri interesantewinking

NOname
| NOname explică (pentru Ka?i):

Ioi, am şi uitat de "căsuţele vocale". Că bine zici...hee hee

| zurick a răspuns:

În general nu sunt atentă la aceste detalii.Mă interesează conținutul răspunsului și nu modul în care este prezentat.La tine? N-am găsit încă o expresie de genul când o să o fac am să te anunț.

| EarsOfAFox a răspuns:

„ : ) ", „: ))" thinking

| Inferno a răspuns:

Ai ales cuvintele din repertoriul lui "Gaia". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Ăăă....cum adică să te citesc? De fapt știu la ce te referi, dar nu mi te pot imagina altfel.

NOname
| NOname explică (pentru Inferno):

Nu numai.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Nu, ziceam la propriu: poate nu ai prea citit din mine = din postările mele (că eu mă citesc zilnic şi găsesc o groază de chestii care mă irită).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Ba da, crede-mă. Apropo, ține-o tot așa smug

| sublime89 a răspuns:

Hmm, eu citesc destul de des raspunsurile tale, dar nu tin minte sa-mi fi sarit ceva in ochi thinking Probabil esti suficient de atenta inca sa eviti expresiile de genulhee hee

NOname
| NOname explică (pentru sublime89):

Chiar eram convinsă că le am şi eu, doar nu le observ (ştii cum e când te ia valul).

| sublime89 a răspuns (pentru NOname):

Ceva precis ai si tu, ca oricine, dar in niciun caz ceva care sa iasa in evidenta, sau sa te zgarie pe creier laughing

NOname
| NOname explică (pentru sublime89):

M-aţi mai liniştit.hee hee

| einenebun23 a răspuns:

Nu n-am vazut sincer.

| Fatamuntilor a răspuns:

M-am uitat special in ultimile tale raspunsuri,si nu am vazut ceva sa iasa in evidenta. Oricum sunt prea multe raspunsuri.
Sunt persoane care au stilul lor de aborbare, vor sa iasa in evidenta prin asfel de expresii!
Oricum pe multi ii recunosc prin expresii de genul,, Buna '' Pa, pa ''' O zi buna '' etc, etc....si mai e nevoie sa le citesc numele.Au devenitun brand!

| sabin89 a răspuns:

"Credinta a proasta" mi se pare o expresie academica. Nu stiu ce ai tu impotriva ei.

NOname
| NOname explică (pentru sabin89):

= )))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obisnuiesti sa fii neutra intru totul. uneori cand iti iei o directie imi amintesc ca esti tanara

| Polaris a răspuns:

Dreptunghiul ăla din colț cu "Întrebare recomandată".

| contαbαndonαt a răspuns:

Inafara de faptul ca ne faci pe toti gelosi cu intrebarile tale recomandate laughing nu, nu am vazut sa detii in vocabular nici un cuvant sau o expresie care sa fie repetitiv/a si sacaitoare.

"Succesuri" (if you know what i mean) laughing rolling on the floor!

| CinevaNou a răspuns:

Ceva mai enervat decat buna si papa n-am vazut inca, deci nu.