Mie unul mi-ar placea. Poate ne-ar ajuta sa ne unim mai usor ca specie, sa nu mai scoatem atat de mult in evidenta diferentele dintre noi. Comunicarea e extrem de importanta. In vremurile noastre, engleza a inceput sa se transforme treptat in acea limba mondiala de care vorbesti. Poate ca in viitor tendinta asta se va pastra, si va veni o vreme cand toti oamenii de pe planeta vor putea vorbi intre ei in engleza, sau intr-o limba evoluata din engleza. In acelasi timp, ar fi pacat sa se piarda toate celelalte limbi ale omenirii. Sunt niste aspecte culturale foarte importante. Ideal ar fi ca fiecare natie sa-si pastreze propria limba, iar pe langa ea sa mai invete si limba globala, indiferent care ar fi ea (probabil engleza).
Lasa ca in anii trecuti am fost eliminati pe japca,, nu uita episodul Barcelona (2011), Bayern (2013 si 2014) si Monaco, cand mizeria de Varza trebuia eliminata si a luat Van Persie rosu pentru ca a continuat mingea dupa o semnalizare vazuta de pe luna, scapase singur spre poarta si era golul calificarii + penalty inventat pentru Barca+ multe altele, cu Bayern am luat bataie acasa cu 1-3 si in retur s-a terminat 0-2, inca putin si era comeback-ul perfect...
In 2014 a ratat Ozil penalty la 0-0 si apoi s-a rupt echilibrul meciului, au fost incasate 2 goluri total aiurea si cu Monaco sa incasezi 1-3 acasa cu niste suturi venite parca din fifa, iar la retur a fost aceeasi poveste ca la Bayern,, un 0-2 insuficient pentru calificare. Uite ca si noi cand avem ghinion si jucam frumos pierdem.
Ce face Wenger la Arsenal este definitia capitalismului, un titlu nu merita atatia bani.
Ce face lepra asta se numeste contaminare! Sa plece mai repede, e boala secolului 21/
E singurul antrenor care nu e dat afara pentru ca aduce echipa pe + la buget. Vai de steaua lor de imprastiati!
Fotbalul in secolul 21 inseamna bani, afaceri. De ce sa bage sute de milioane in transferuri daca scoate bani si fara?
Tocmai d-aia ii vreau pe Kroenke si W0nger plecati cat mai repede!
Uite ca mentalitatea asta nu o voi intelege niciodata,, cum era Arsenalul anilor 2000'? Jucatorii isi dadeau viata pe teren si bateau echipe mari oricand si oriunde, iar acum? Din cauza mentalitatii asta perfect idioata in care oricine e platit si daca sta pe banca, banul a schimbat mentalitatea omenirii inca de la inceputuri, iar in fotbal se resimte cel mai mult. Daca s-ar respecta niste norme si s-ar plati salarii dupa forma jucatorului si dupa daruirea pentru club, fotbalul revine cel din anii 80'-90' unde era cea mai frumoasa perioada din istoria fotbalului!
Tot banul a facut din PSG/City, niste echipe mediocre sa fie unele puternice doar pentru acei petro dolari veniti de la niste arabeti care acum 50 de ani era doar nisip pe continentul lor/
Asta este spiritul lui Arsenal? Clasarea pe locul 4 in campionat si optimi de UCL cu ditamai bugetul? Fii serios,, astia merita sa spele covoare si sa le bata, nu sa administreze clubul. Nu stiu de cand urmaresti tu fotbalul, dar eu am prins generatii superbe ale fotbalului, chiar si la Arsenal! Pe atunci fotbalul era mana cereasca, iar acum a ajuns doar o afacere din cauza prostiei si caliciei. Daca ajungi sa dai 100 de bulioane pe Pogba... inseamna ca esti dus cu capatana rau de tot si n-ai nicio treaba cu fenomenul, dar asta e alta mancare de peste.
In concluzie, sunt impotriva fotbalului modern, nu are niciun haz si niciun beneficiu! W0nger OUT!