Poezia e parte din sufletul meu. Mi-a placut, imi place si o sa imi placa mereu.Cind sunt trista scriu poezi si ascult muzica instrumentala.In timpul liber desi e parca tot mai putin citesc sau, desenez
.
Ce lucruri interesante ma preocupa.Pai pe primul loc este psihologia si ar mai fi refolosirea materialelor reciclabile(decoratiuni)
Recunosc.Nu imi plac poeziile deloc si cand ma gandesc ca intr-a 8-a ma punea profa de romana sa ii invat nu stiu cate strofe din "Miorita"![]()
Numai cand vad niste catrene, imi vine sa las poezia in pace si sa trec la romane.
Decat sa citesc o poezie de 5 stofe mai bine citesc un roman![]()
Poetii folosesc niste rime destul de complicate nu o data m-am intrebat "oare aici se refera la sensul propriu sau...". Si detest sa nu imi dai seama![]()
In afara de citit opere epice imi place sa scriu.Scriu cam despre tot ce vad si mi se pare ca ar merita sa scriu.Cand termin de scris si citesc ce-am scris ma mir de cat de mult pot dezvolta un subiect banal![]()
Mostenire genetica
Mereu mi-a placut poezia. In timpul liber ascult muzica, veche in special. Imi place si sa citesc. Ies cu prietenii de cate ori am ocazia.
Ma intereseaza psihologia in mod special.