anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va plac sarbatorile? Craciunul/pastele? De ce da/nu.
Cateva cuvinte. nu ma astept la compuneri.

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da si nu, eu sant trecut de generatia asta nu mai pun brad, nu fac oua dar atat timp cat se ocupa neamurile noastre na adica mi se pare o prostie, acum arunci 2 bomboane jos si un sul de hartie colorata zici ca e mos craciun acolo, de paste un ou de lemn si lamurit.

| DeyCj a răspuns:

De ar fi după mine le-aș desființa.Cristos s-o născut și o murit o singura dată, numa noi credem că se naște în fiecare an, și mai grav denaturăm de fapt esența acestei sărbători transformând-o într-o chestie laică, telurică și mai nou comercială(cu scopu de a scoate profit). Asta NU ar trebui să fie.90% din oameni fac bine numai de sărbători.GREȘIT! Trebuie să fim buni și darnici tot anul nu numai de așa zisele sărbători(laice), la care se aduga faptul că cel puțin pe mine în fiecare an m-am plictisit de moarte și nu am făcut ceva deosebit(că nu am ce, în afară de rutina de tot anul care toți o facem dar cică facem ceva special că-s sărbatorile) de așa zisele sărbători + că românu-i tot român. Postește 6 săptamâni și apoi de crăciun bagă-n el de pușca și ajunge la urgență laughing(clar prostia se plătește, dar e grav că se perpetuază). Succes

| sappy a răspuns:

Mult adevar s-a scris aici imi pare bine ca mai exista oameni care nu sunt spalati pe creieri, cu prostiile traditional romanesti importate de la altii(desigur).Se pare ca luam de bun tot ce nu ne ajuta(dar este si putin haios cand vezi asta)!

| OnuOnulică a răspuns:

Nu prea...mie niciodata nu mi-au placut sarbatorile...nu prea am idee de ce dar nu imi place.

| Jipa95 a răspuns:

Ador, in special sarbatorile de iarna, exista o atmosfera aparte in aceasta perioada a anului in casa mea. Acel moment cand impodobim bradutul in familie, ne daruim cadouri, si ne uram unul celuialt un an nou, cel putin mai bun decat precedentul happy

| PedoBarbie a răspuns:

Da,un pic.

| Sociopat a răspuns:

Imi place Craciunul pentru ca sarmale, carnati si pomana porcului cu varza murata

| Deaad a răspuns:

Insemnatatea acestor sarbatori nu ma misca deloc.''Fii mai bun de Craciun ca e nasterea domnului nostru Isus Hristos''.Ma doare la basca ca se naste Jesus.Sa il sarbatoreasca cine are chef.Pastele de asemenea e o prostie.
Prea multa bunatate pe lumea asta.Ma imbolnavesc de la ea.

| anonim_4396 explică (pentru Deaad):

laughing. care dintr-e cele 3 ti se pare mai aiurea? Pastele craciunul sau ziua "indragostitilo"?
m-ai facut curios laughing

| Deaad a răspuns (pentru anonim_4396):

Toate sunt porcarii urat mirositoare. Ziua indragostitilor totusi pentru ca de ziua indragostitilor toate fetele innebunesc si le apuca fite de alea mari.Mai mari ca in restul anului Problema este ca eu fiind la scoala, profa de engleza ne pune sa facem ''scrisori de dragoste'' fetelor din clasa.Iar eu cum sunt libidinos si misogin le spun ca le urasc.Deci,tragi niste concluzii.
Lasand gluma, ziua indragostitilor este un **** foarte mare.pe bune, la ce ne trebuie? Aia care se iubesc pot sa isi arate in orice parte din an cat de mult se iubesc reciproc.O chestie inutila.Craciunul si Pastele la fel.
Azi la scoala profa de tehnologie ne-a spus legenda lui Mos Nicolae ca de e in toi.Si ne-a spus sa credem in Dumnezeu si sa avem bucurie si bunatate in suflet.Imi venea sa o pocnesc.Adica de ce in ****? Ce e cu atata bunatate si milostenie?

| Deaad a răspuns (pentru anonim_4396):

Si nu fac nici bradul de Craciun iti dai seama.Cat de simbolic si romanesc ar fi, eu nu-l fac.

| anonim_4396 explică (pentru Deaad):

laughing bine e sa mai gasesti persoane care gandesc macar in parte la fel ca tine. cum am zis mai sus, 14 feb e o prostie monumetala. parca imi trebuie o zi speciala pe an sa ii zic te iubesc iubitei sai o scot la restaurant, sau cum majoritatea fac, sa facem sex. prosteala. am vazut odata un video amuzant. un cuplu, el din martie pana in ianuarie nici nu isi baga in seama iubita si cand a venit 14 feb, s-a dus la ea cu un buchet de flori si i-a zis te iubesc. si ea i-a zis *** you si a plecat. foarte tare. cat despre craciun, am un gust amar. Aici in Italia e o publicitate cu "fii mai bun de craciun" si ma intreb mereu de ce? In timpul anului trebuie sa fim idioti si poc de craciun ca un personaj fictiv cica s-a nascut acum 2 milenii, gata trebuie sa fim mai buni. ipocrizie, dar macar e amuzanta.

"Problema este ca eu fiind la scoala, profa de engleza ne pune sa facem ''scrisori de dragoste'' fetelor din clasa." ce prostie. in Romania nu ne-a pus sa facem asa vreodata. De martisor cica trebuia sa cumparat martisoare fetelor dar in rest praf si pulbere.

| Deaad a răspuns:

Sunt profesori peste profesori.Profesoara asta de engleza este o parasuta de 24 de ani, machiata, fardata cu unghiile de 30 cm si dependenta de facebook care posteaza poze cu ea aproape goala.Iar profesorii, directorul stiind prea bine lucrurile astea pentru ca acum tot taranul are facebook nu fac nimic in privinta asta.Invatamantul **** mele.
Tu iti dai seama ce fac elevii aia fara engleza? Pentru ca nu ne invata.Deloc.Eu stiu engleza la un grad avansat pentru ca nu sunt atat de inconstient ca restul turmei. Am invatat individual cu ajutorul unui prieten mai mare ca mine.
Poti sa fii matematicianul lui peste prajit pentru ca daca nu stii engleza e egal cu 0.Nu te angajeaza nimeni in calculatoare informatica etc
In loc ca mai marii scolii sa faca ceva in privinta profesoarei asteia, stau cu mainile in san.Si asta e situatia in multe scoli.Profesori care nu sunt pregatiti si care nu stiu sa faca materia frumoasa.
Romanica tata.Traim in tara tuturor posibilitatilor.Intr#o tara unde inca se mai circula cu caruta trasa de cai.Nu o sa vezi asa ceva in occident.Ne-am dus dracu de inconstienti ce suntem.Natie de incompetenti si generatie de tarfe atat feminine cat si masculine.

| Deaad a răspuns:

Am fost pe langa subiect ca de obicei.Nu scap de boala asta niciodata.

Răspuns utilizator avertizat
| Deaad a răspuns (pentru TheMechanix):

''La noi...la noi ăștia taie din fondurile pentru cercetare și cresc fondurile pentru biserică''
Catedrala mantuirii neamului... Iti dai seama ce oameni.
In loc sa faca altceva cu acele miliarde de euro le investesc intr-o catedrala inutila.Un ****.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu...nu mi se pare un prilej pentru a oferi cadouri.
Parerea ta care e?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu m-am omorat cu ele cine stie ce de mic. Familia mea facea masa de craciun revelion, an de an, nu eram "incuiati" ( sa nu se creada ca de asta) dar nu mi s-au parut cine stie ce prilej de sarbatoarea. mai ales craciunul sau pastele, in care se sarbatoreste personaje fictive.

Ma gandeam eu ca o sa implici religia.Defapt, despre asta e si vorba.
Familia si apropiatii trebuie sa n-i iubim oricum nu doar de sarbatori.

Pai ce treaba are una cu alta? imi trebuie o zii speciala sa ii iubesc, cum e craciunul sau pastele? nu. e ca prostia de 14 februarie. parca imi trebuie mie o zii pe an data de nu stiu ce destept sa ii zic iubitei mele ca o iubesc sau sa o scot la restaurant. e prosteste.
"Familia si apropiatii trebuie sa n-i iubim oricum nu doar de sarbatori." aici sunt de acord.

Pai Craciunul si Pastele sunt sarbatori crestinesti.Credeam ca la asta te referi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, fiindca sunt zile libere legale si stau acasa sa ma odihnesc! In rest fiecare cu ideile sau parerile lui.

| Happyjump a răspuns:

Îmi plac, pentru că plătește mama.

| SweetMinion a răspuns:

Pastele,nu imi place, nu stiu de ce, imi place dar intr-un mod religios, ci pentru ca in apropierea zilei de Paste s-a nascut fratele meu.Eu una sarbatoream doar Craciunul cand eram mica.Nici Craciunul nu imi prea place acum deoarece mama a murit in preajma acestei sarbatori, imi placea inainte cand era mama inca inca in viata.Tie iti plac sarbatorile?

| anonim_4396 explică (pentru SweetMinion):

Cum am zis mai sus, nu ma prea omor cu ele. sunt demodate si de prost gust. "de craciun fii mai bun" dar in restul de 364 de zile fii dobitoc, cam asta vor sa spuna cred laughing.

| SweetMinion a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze nu vazusem ca tea m-a intrebat cineva. Nici mie nu imi place faza cu "de Craciun fi mai bun", cand o aud mereu ma gandesc "ah, deci restul anului pot fi in diavol mic si impielitat?" laughing

| ElenaMaria1979 a răspuns:

Da, imi plac sarbatorile!
Pentru ca asa ne intalnim cu totii, cu toata familia! happy
Este un moment vesel, plin de bucurii si cadouri, desigur! happy tongue