| eeeeeeeeee a întrebat:

Va place nuga?big grin

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Dap.

| Barajag a răspuns:

Ai prea multa si nu o poti papa pe toata? Atunci vin eu si te ajut s-o papamlaughingCe zici?big grin

Abh
| Abh a răspuns:

Imi placea teribil in copilarie, apoi a venit Revolutia, schimbarile, am cumparat de cateva ori, nu mai era ca pe vremuri. Acum, daca mi-ar da cineva, nu mi-ar mai trebui. La fel e si cu Eugenia, in copilarie era ceva dumnezeiesc, acum ma uit la ea si nu ma atrage cu nimic. N-am mancat de vreo15 ani.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Întrebarea ta îmi aduce aminte de anii copilariei cand fiecare banut era transformat in delicioasa ''halvita'', sunt un mare amator de dulciuri, îmi place nuga cu nuca.

| juniper a răspuns:

Da, mai ales cand se lipeste de fata happy

| Cryssy a răspuns:

Da... nu foarte mult. dar imi place. tongue

| Pho3nix a răspuns:

Daaaa big grin

| albastrel a răspuns:

Da !

| georgiana a răspuns:

Yamee, yamee...preferata este cea cu alune!

| cretzufinish a răspuns:

Da dar nu se mai gaseste clasica, din copilarie. Am luat zilele trecute si era pietroi straight face iar inlocuitoarea "halvita" (de consistenta mai moale) are pe departe acelasi gust sad Imi plac insa prajiturile cu nuga drept crema, foarte bune.

| LuS[z] a răspuns:

Nu

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Da Da Da! Sunt fana number one love struck
Pfff =p~ Facea strabunica-mea mereu cand mergeam la ea anul` trecut...Pacat ca a murit, ca bunica e varza cand e vorba de nugasad

| Seline a răspuns:

Ihi

| eeeeeeeeee explică:

Mai, nu credeam ca o sa fie asa de multi carora sa le placa nuga! oricum, eu o ador!

| Iustina17 a răspuns:

Foarte mult

| Ciupy_2848 a răspuns:

Daaaaa :X mi-ai facut pofta happy. Doamne cat de buna poate sa fie cea cu nuca :X:X:X.

| aDDa_4644 a răspuns:

Nuhappy

| ines a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi placea... dar acum nu am mai gasit-o in magazine!