| Angelicas a întrebat:

Va rog frumos spuneti-mi cum pot sa descarc melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=eaTawbEn_d4 nu reusesc nicicum decat daca descarc mai intai nu stiu ce programe sau ma inscriu pe nu stiu unde :S

Răspuns Câştigător
| Lauraelena01 a răspuns:

Http://fisierulmeu.ro/......y-mp3.html si ii dai tu descarcare :*

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Angelicas explică (pentru Lauraelena01):

Asteapta 20 secunde
Vrei timp de asteptare 0?
Activeaza-ti contul acum! (doar 2 Euro)
Activeaza-ti contul

trebuie sa imi fac un cont cu 2 euro eu ma intrebam daca pot sa-l descarc gratuit

| Angelicas explică (pentru LoveSmiley):

Acelasi licru ca si la Lauraelena01 trebuie sa imi fac un cont cu 2 euro sad

| GeorgikAida a răspuns:

Apasa click stanga pe videoclip si apoi apasa Save Link as... sper sa te fi ajutat!

| Lauraelena01 a răspuns (pentru Angelicas):

Da mi id-ul tau si ti-o trimit pe mess :*

Scuze m-am grabit pana la urma am reusit stii am vazut acolo deasupra scris ca sa-ti faci un cont de 2 euro dar de fapt mergea si gratis mersi si bineinteles fundawinkingbig grin

Nu ai pentru ce si eu iti multumesc :*. Prima mea fundalove struck, sunt noua pe sitehee hee mersii

Nu pot sa iti dau funda. nu apare in dreptul raspunsurilor tale "declara raspuns castigator":S serios sad de ce?

Nu stiu sad

| fulgerul a răspuns:

Deschizi melodia si o inchizi.Pe bara din dreapta prima melodie iti va aparea melodia ta preferata.Mergi pe bara de sus si micsorezi imaginea.Creezi un folder nou, te duci pe melodie, tii apasata tasta stg. de la mouse si tragi deasupra folderului.Partea proasta ca nu o sa mearga decat daca ai net-ul activ.Bafta! Daca nu ai inteles, revin-o si o luam pas cu pas!

Răspuns utilizator avertizat

Am reusitbig grin

Mss:X