Foarte impresionant.Intradevar noi ne plangem dar cei care nu au nici ce manca ce sa mai zica?![]()
Ms pentru site.Foarte frumos si foarte adevarat.
Asa e... de fiecare data ca iti e greu trebuie sa te gandesti ca undeva in lume cuiva ii este mult mai greu si poate iti va fi mai usor sa treci peste... impresionant
Dar de asta ce spui?
http://www.power-point.ro/prezentare-pps-ppt-fii-multumitor-403.html
Acum chiar ca nu ma mai plang de viata mea.saracii.lucruri de genul acesta nu ar trebui sa se intample ddesi sunt adevarate ar trebui sa dam o mana de ajutor. oamenii nu vor sa ajute africanii pentru. ca se inmultesc din ce in ce ai mult iar pentru a scapa de ei ii lasa sa moara de foame.este groaznik dar este adevarat aceasta este lumea in care traim.imi pare sincer rau pentru ei.
Lucrurile astea ma fac sa plang...
chiar mai devreme am postat o intrebare legata de asta...de lucrurile marunte care ne fac fericiti.si cu care ar trebui sa ne multumim.
Ne plangem. Asa este omul: are, dar vrea mai mult.
Nu cred ca trebuie sa ne raportam la ei. Nu este vina lor dar nici a noastra.
Colajul este interesant, oarecum. Melodia aia deep accentueaza trairile. Incercati sa va uitati la clipul de mai sus cu sonorul oprit (la clip) si sa bagati o melodie vesela sau agitata sau chiar o manea
(Chiar daca nu sunteti fani. Nici eu nu sunt). Se diminueaza trairile si nu mai esti atat de bagat in problema asta.
Interesanta ideea oricum.
Am facut postarea in 2 jocuri cu peste 2 milioane de membri sh sincer sunt fericit!