| adjectivul a întrebat:

Va rog uitati-va la aceasta sh ce ati zice cum credeti ca evolueaza lumea lor sh a noastra! http://www.slide.com/......YvpblGLhXh

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Foarte impresionant.Intradevar noi ne plangem dar cei care nu au nici ce manca ce sa mai zica?sad
Ms pentru site.Foarte frumos si foarte adevarat.sad

daniela
| daniela a răspuns:

Asa e... de fiecare data ca iti e greu trebuie sa te gandesti ca undeva in lume cuiva ii este mult mai greu si poate iti va fi mai usor sa treci peste... impresionant

| Elly4all a răspuns:

Acum chiar ca nu ma mai plang de viata mea.saracii.lucruri de genul acesta nu ar trebui sa se intample ddesi sunt adevarate ar trebui sa dam o mana de ajutor. oamenii nu vor sa ajute africanii pentru. ca se inmultesc din ce in ce ai mult iar pentru a scapa de ei ii lasa sa moara de foame.este groaznik dar este adevarat aceasta este lumea in care traim.imi pare sincer rau pentru ei.

| Annitu a răspuns:

Interesantthinking

| adyth a răspuns:

Lucrurile astea ma fac sa plang...
chiar mai devreme am postat o intrebare legata de asta...de lucrurile marunte care ne fac fericiti.si cu care ar trebui sa ne multumim.

| Chuck a răspuns:

Ne plangem. Asa este omul: are, dar vrea mai mult.

Nu cred ca trebuie sa ne raportam la ei. Nu este vina lor dar nici a noastra.

Colajul este interesant, oarecum. Melodia aia deep accentueaza trairile. Incercati sa va uitati la clipul de mai sus cu sonorul oprit (la clip) si sa bagati o melodie vesela sau agitata sau chiar o manealaughing (Chiar daca nu sunteti fani. Nici eu nu sunt). Se diminueaza trairile si nu mai esti atat de bagat in problema asta.

Interesanta ideea oricum. happy

| adjectivul explică:

Asa este macar sa realizati voi ceva

| adjectivul explică:

Daca vreti cumva id paull_cr

| adjectivul explică:

Am facut postarea in 2 jocuri cu peste 2 milioane de membri sh sincer sunt fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu, asta am spus eu mereu, inclusiv aici pe site. Daca te plingi de viata si ti se pare ca o duci greu, ginteste-te ca sint altii care o duc mai rau, traiesc in canale, maninca din gunoaie, dorm in cutii de carton. Crud.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu, asta am spus eu mereu, inclusiv aici pe site. Daca te plingi de viata si ti se pare ca o duci greu, ginteste-te ca sint altii care o duc mai rau, traiesc in canale, maninca din gunoaie, dorm in cutii de carton. Crud.
BRO din umbra