| Bastiorosz a întrebat:

Vă salut am 17 ani sunt băiat,și la școală sunt batjocorit fără motiv de majoritatea,în ciuda faptului că eu nu le-am făcut nimic.Când metg la școală me i-a un tremurat,si mă prinde o frică, si cred că am dezvoltat o anxietate socială fiindcă simt că amețesc si mi-se face ceață în fața ochilor, si până ce nu plec de la școală nu îmi trece amețeală. Inclusiv la învățătură am decăzut groaznic,nu mai pot învăța nimic, îmi simt creierul complet înghețat, și sunt luat la mișto pe tema că eu am aprox 17 ani dar par copil la față,îi aud cum se distrează făcând mișto de mine,îmi fac poze pe ascuns și își bat joc pur și simplu. Eu nimic nu le-am făcut, cit că atunci când aveam ceva dulciuri la mine pe toată lumea serveam.Nu știu de ce simt frica asta și când văd fete agresive, decât să fiu umilit de cineva sau dacă m-ar bate o fată zic așa eu m-aș lua viața cu siguranță 100%. Oare fiindcă nu am un comportament coleric,de aceea sunt luat de fraier? Cel care se i-a de mine este mai mic decât mine la înălțime, dar nu cred că are mai multă forță fizică decât mine, si simt frică.Vă rog frumos ajutați-mă, și îmi cer scuze dacă nu am scris corect!

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Fii tu și depărtează-te de cei care te batjocoresc. De asmenea, vorbește cu adulți. Singurătatea e mai bună decât să permiți asta. Și pentru mine școala a fost ceva ce aș fi vrut să evit.

| Bastiorosz explică (pentru T0T):

Mulțumesc,! Abia aștept să scap de școală nu msi suport simt ca mor lent