Asta era ca nici ieftin nu era. abia il luasem, poti sa stii ca asa e la faza cu asa zisii prietenii.
Pff. Sfatul meu e sa incerci sa uiti asta doar ca sa nu iti faci rau singura. Mie mi sa furat nu numai unul ci mai multe printre care si cateva cu performnte maxime, foarte scumpe. Nu am sperat niciodata sa le pot recupera ci doar am sperat si m-am rugat sa am puterea sa imi pot cumpara altul. Cel mai scump de 900 euro mi sa furat anul asta de craciun, a doua zi am cautat unul la mana a 2, si mi-am loat unul la 800de mi de lei. cu un pic de speranta si buna vointa acum am altul de cateva sute de euro ...sti cei care fura il vinde si niciodata nu o sa aiba parte de nimic, dar noi pagubiti daca am avut o data si ni sa furat parca avem ambitie sa luam altul la fel de scump sau chiar mi scump. Pe mine aproape numai prieteni m'au furat si ca sa le fac in ciuda de fiecare data am plusat si am loat ceva si mai scump imi placea sa ii vad cum moare de ciud. Uneori stiam cine ma fura dar nu veam dovezi. Deci incearca sa nu te mai gandesti la el ca iti faci rau. Si la politie daca te duci iti zice ca incearca dar nici macar nu se obosesc sa faca asta.