Da, chiar e prostesc cum posteaza selfiuri cu bot de rata toate fetitele de pe facebook. Se dau si ele tari cu ceva. E perfect normal sa te simti asa si sa ma simt asa.
Nu mi se pare normal, am impresia ca unii mai pun si sa se laude. Despre asta e in mare parte Facebook la adolescenti, nu e o retea prin care sa comunice, ci sa se injure, sa aiba tupeul pe care nu il vor avea niciodata in realitate, sa fie invidiosi pe unu sau pe altu, sa se dezbrace cat mai mult pentru like-uri. Din "facebook" va deveni "Bodybook". (parerea mea.)
La un moment dat au discutati niste oameni specializati despre treaba asta. Orice hot poate sti daca esti acasa sau nu, orice psihopat poate sa te cunoasca fara ca tu sa stii ca macar exista. Nu vad nimic bun, niciun avantaj in acele check-in-uri, doar o invitatie pentru minti bolnave sau lacome sa 'dea lovitura'
Pai acum, nu cred ca mai era necesar sa zic si evidentul : fite, se dau mari ca sunt pe nu stiu unde, superficiali si alte cele. Am numit doar extremele.
Insa mi se pare absurd ca oricine sa stie atatea despre individul respectiv!
Parerea mea e ca e chiar penibil sa dai check-in din orice nimic, si chiar asa e, de ce i-ar interesa pe ceilalti de pe fb ca tu esti in cafeneaua x ca te uiti la filmul y samd? Poate strangi tu likeuri, dar catora crezi ca le pasa cu adevarat de ce faci?
Pai cam acelasi lucru este si cu pozele. Eu gandesc ca odata ce ai functia respectiva, o poti folosi cand doresti si nu ar trebui sa iti pese de parerea celorlalti cu privire la acest fapt.
Neagracaceara întreabă: