Buna! Cred ca pshihologic,poate fii o stare de rememorare, resimțământ.Incerci sa interpretezi ceva mai bun, mai util in favoarea ta.De exemplu cand vinzi ceva,iti interpretezi ca;''-daca as fi cerut mai mult sa pot sa las'', ''daca imi puteam recupera banii'', etc.Intelegi ce vreau sa spun? Exista loc de mai bine,de perfectiune,dar nu o poti atinge decat cand tu esti impacat cu tine insuti si consolat de ce ai facut, propriul tau mod de interactiune! Sanatate!
Visezi cu ochii deschisi Este o stare comuna la persoanele cu imaginatie bogata sau care gandesc mult in general. Nimic ingrijorator.
Mi se intampla de foarte multe ori, zilnic. E un lucru total normal, dar nu stiu de ce se produce aceasta stare, totusi imi pace. Este o stare placuta.
Probabil ca gandurile noastre, fie pozitive sau negative, sunt uneori destul de puternice incat ne solicita atentia si ne fac sa ne deconectam partial sau total de la viata reala.
Cel mai mult am ramas pe ganduri timp de o ora, am patit asta si cand eram la masa cu ai mei si m-am simtit destul de ciudat pentru ca ramasesem pe ganduri si m-au strigat de cateva ori iar eu nu raspundeam.
Tot timpul fac asta, fie că vreau sau nu. Eu sunt visătoare oricum.
M-am pus în multe scenarii și le-am făcut așa cum vreau eu să stea lucrurile. Cred că asta e cel mai frumos lucru la un om. Să-și poată crea propria lui variantă de lume. Fie că e pozitiv sau negativ. Pentru mine timpul trece mai repede așa. Uneori asta mă cuprinde fie când sunt plictisită, fie când dau un test și aș vrea să mă concentrez dar nu pot.
Starea asta ar putea veni de la nevoia de creativitate, aș putea spune. Sau de a te testa pe tine în caz că... Sau de la prea multă monotonie. Poate într-un fel ai vrea să ieși din aceeași treabă de zi cu zi și ți-ar plăcea să se întâmple și altceva.
M-am cufundat cu totul în discuția asta. O zi bună!