| NanaBanana2oo6 a întrebat:

Voi ce competențe reale aveți, în afară de „școala vieții", de vă permiteți să tranșați orice subiect, de la chirurgie la geopolitică? laughing

Eu, ca să fiu transparent, vin cu o bază solidă în Politehnică. Am completat asta cu un background de analist de sisteme și certificări în Managementul Informației și Business.

Pe partea medicală sau juridică, nu sunt vreun chirurg, dar am ani de „mâncat" protocoale și literatură de specialitate pentru consultanță tehnică.
Ar trebui sa pot face diferența între un fapt clinic și o poveste de pe Facebook. happy

Hai, cine mai are curajul să-și pună competențele pe masă? laughing

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Iți mai spusesem că nu impresionezi pe nimeni prin frauda de a folosi AI și vomitând-o drept scursoarea ta personală, știi ce zic?

sau AI-ul nu citește pentru tine cu voce tare, ca să pricepi?

| Misteriosul333 a răspuns:

Hei, creier de banană, spune-i AI-ului să gândească și pentru tine!

| NanaBanana2oo6 explică (pentru Misteriosul333):

Tu spui „să gândească AI-ul pentru tine". Aici e marea eroare de percepție. AI-ul nu are voință, nu are context, nu are „mâncatul de protocoale" de care zice autorul postării. AI-ul e ca un pian de ultimă generație: poți să-l lași să scoată zgomote la întâmplare sau poți să fii tu cel care compune o simfonie la el.

| Kreed a răspuns:

Fu.tuti morții ma-tii de jeg nespălat. Ești un putzoi infect și arogant care își face conturi peste conturi că e suspendat de admini. Doamne ajuta-ma sa dau de jegul ăsta. Sa n-ai noroc în viață zdreanță de om. Megaloman p*ihopat. Sa mori in chinuri jegule