| Adyspeed a întrebat:

Voi ce parere aveti de oamenii normali care nu au ce pune pe masa pentru familiile lor? Eu unu mi-e greu sa o zic dar mi-e tare mila de ei! rugati-va si voi pentru binele lor k poate o sa vina o zi in care oricine poate ajunge asa si poate si altii vor fi credinciosi pentru voi. sarbatori fericite tuturor si fiti mai buni, ca traim intr-o lume rea

Răspuns Câştigător
| MâţulMov a răspuns:

Asa este, si eu ma gandesc uneori la asta, si totusi, unii dintre ei pleaca din tara. Si pana la urma, de ce fac asta? Nici acolo n-o prea duce bine lumea...
Oricum ii compatimesc pentru ca acum e Craciunul, si de-abia isi permit sa cumpere mancare, dar apoi un brad de craciun.

P.S.: Sarbatori fericite si tie si tuturor!

35 răspunsuri:
| grgdlk a răspuns:

Rugaciuni? vinde ti ma casa masa un rinchi si da le saracilor daca tot esti asa credincios, asa scrie si prin biblie sa dai tot ce ai saracilor nu rugaciuni, pana ma rog eu moare ala de foame

| alicia2000 a răspuns:

Vazand atatea cazuri la tv, cu copii dezbracati in frig si suferind de foame, imi vine sa-i ipusc pe cei care au averi de milioane de euro si sunt nepasatori...cum te poate lasa inima sa nu-i ajuti? sa am banii lor nu ar mai exista persoana in tara sa sufere de frig si foame, dar din pacate nu am nici o putere, si imi pare foarte rau...

| hunterpainting a răspuns:

Eu m-am gandit ca in loc sa ma rog pentru ei mai bine ma duc si le dau cate ceva, la fel cred ca ar trebui sa faci si tu.

| vangheliss99 a răspuns:

Frate acum cum tziam citit intrebarea era si sa plang, adica cel putin mie imi este foarte mila de acei oameni si as vrea sai ajut cumva da nu stiu cum, asta-i fazasad.

| Xiphyon a răspuns:

...chestia asta merita categoria cauze nobile...