Nu, nu cred in suflet.
"si de ce iubim doar o persoana toata viata", cine mai face asa in ziua de azi. daca auzi la cineva ca au 5 ani impreuna deja zici ca ai trait prea mult si le-ai auzit pe toate.
"Nu vreau sa pun intrebarea la religie, caci niste oameni rautaciosi se iau de mine.", mda, din pacate sunt si atei idioti pe aici, dar si un numar egal de "religiosi", tot idioti. nu ai ce sa le faci.
"i noi chiar tinem la persoana acea si simtim ceva in piept", reactii chimice prietene, nimic mai mult. ca atunci cand vezi un bebelus, nu e ca doamne mori dupa el, statura mica si acei ochi mari te fac sa "dai afara" ( nu imi amintesc termenii specific) o anumita substanta in creier care te face ceva de genu " aaaaa", cand vezi toate femeile cum mor dupa copii. nu tine de suflet sau alte abureli de genu, nimic.
Bravo,insfarsit cineva care da un raspusn care raspunde la intrebare independent si din propiul punct de vedere, asta asteptam
Eu nu sunt un tip religios dimpotriva sunt un ateu cu oarecare tente agnostice. Insa cred ca sufletul exista. Mi-e greu sa inteleg insa in ce forma va exista acesta dupa moarte cu ce gen de constiinta.
De cele mai multe ori nu e o chestie de completare. Sunt putine persoane care afirma ca realmente si-au gasit sufletul pereche. In general e vorba de chimie, pana la urma rasa trebuie sa supravietuiasca.
Sorin noi isi respectam parerea, problema e ca voi nu o respectati vreti ca toti sa creada ce credeti, daca tu preferi sa te minti o viata ca exista zeii imaginari si suflete e treaba ta